Werving en selectie facilitair personeel

ReceptiedienstenContact

Geschikte receptiemedewerkers voor uw organisatie

Wij zoeken voor u het juiste receptie personeel.

Als u Real Estate Facility Werving & Selectie inschakelt, komen wij graag eerst bij u langs in uw bedrijf. We voeren een goed gesprek met u. Wat zijn uw wensen? Wat worden de taken van de nieuwe medewerker? Wilt u één fulltime, of liever twee parttime medewerkers? Ook ‘proeven’ we de sfeer en de cultuur van het bedrijf. Een zorginstelling vraagt nu eenmaal een andere receptionist dan een financiële instelling.

Werving en selectie

Wat kun je verwachten?

  • We houden met elke geschikte kandidaat een uitgebreide intake.
  • Voor we iemand voordragen, controleren we de vermelde opleidingen op het CV aan de hand van diploma’s en certificaten. Ook winnen we minstens één referentie in.
  • We brengen je uitsluitend in contact met professionals die qua kennis, ervaring en persoonlijkheid 100% in de organisatie passen.
  • Een vast bedrag, per opdracht.

 

Wij zoeken jouw kandidaat

Ben je niet op zoek naar een externe receptiemedewerker, maar wil je liever zelf iemand aannemen? Bespaar jezelf de tijd en schakel ons in!

We hebben alle tools in handen om de ideale kandidaat voor je te vinden: veel ervaring in het wervings- en selectieproces, kennis van wat er op de markt leeft én een enorm groot netwerk.

Stappenplan

Als je contact opneemt met REF Werving & Selectie, dan komen wij graag bij je langs voor een oriënterend gesprek. Kies je ervoor om verder met ons te gaan, dan doen we een uitgebreide intake op locatie om zo een goed beeld te krijgen van het bedrijf, de omgeving, de cultuur en de receptiewerkzaamheden. Op basis daarvan stellen we een profiel op voor de ideale kandidaat en daarmee gaan we aan de slag.

Werving & selectie

Facilitair personeel voor een vast bedrag

Wij bieden u onze duidelijk omschreven diensten aan voor een vast bedrag. Zo voorkomen we verrassingen achteraf waarop niemand zit te wachten.

Wij kunnen advies geven over:

  • Verbetermogelijkheden
  • kosten- en tijdsbesparingen
  • Uitbestedingsvoordelen

Een persoonlijk advies van één van onze experts?


036-303-7005  

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie over de receptiediensten van Real Estate Facility:

Daar waar mogelijk keren personeel en gasten weer veilig terug naar kantoor. Het wordt langzaam weer drukker op onze locaties. In deze hectische periode hebben we organisaties kunnen helpen, om ondanks de anderhalve-meter-samenleving, hun receptie weer klaar te maken.

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptieservice basic meer wilt weten over de receptieservices full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl

DutchEnglish