Wat is franchise?

Franchise wat houdt het in? Franchise is een vorm van samenwerking. Met als basis een efficiënte taakverdeling en uniforme uitstraling naar de markt. Franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever). 

  Contact

  (036) 3037005
  Info@Realestatefacility.nl
  1322 CJ Almere Transistorstraat 7

  Wat houdt franchise in?

  Franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever). De franchisegever heeft een succesconcept of succesformule ontwikkeld. De franchisenemers hebben de mogelijkheid om dat concept in een bepaald gebied te exploiteren. Franchise is een vorm van samenwerking. Met als basis een efficiënte taakverdeling en uniforme uitstraling naar de markt.

  Dit levert zowel de franchisenemer als de franchisegever voordelen op. Ook voor startende ondernemers is het bijvoorbeeld interessant om gebruik te maken van de bekendheid van het merk en de marketingactiviteiten van de franchisegever.

  Franchise
  Franchise receptiediensten

  Vernieuwde franchiseovereenkomst

  Vanaf 1 januari 2021 is er een nieuwe franchisewet. De nieuwe wet schept meer duidelijkheid en rechtszekerheid. Als franchisenemer heb je meer inzicht in je rechten en plichten. Een belangrijk onderdeel van de wet is de versterking van uw informatiepositie voorafgaand aan de overeenkomst. Voor het sluiten van de franchiseovereenkomst moeten de franchisegever en -nemer elkaar alle ‘financiële’ informatie geven. Daarna geldt een bedenktermijn van 4 weken.

  Wij zijn een bedrijf dat transparantie hoog in het vaandel heeft staan en komen graag in contact met ambitieuzen (beginnende) ondernemers of ambitieuzen receptionistes of facilitair medewerkers die de droom hebben om voor zichzelf te beginnen.

  De voordelen van franchise 

  • Breed dienstenpakket. Je kan direct het al bewezen dienstenpakket aanbieden.
  • Franchise vergt minder voorbereiding.
  • Franchise vergt minder investering dan een zelfstandige onderneming. Omdat het ondernemersrisico kleiner is kun je voor franchise gemakkelijker en gunstiger lenen bij een bank dan als zelfstandiger ondernemer.
  • Hogere omzet door lagere kosten door schaalvoordelen.
  • Meer kans op succes. Je stapt in een bewezen franchiseformule. Je hoeft het wiel niet meer uit te vinden.
  • Je staat er niet alleen voor. Franchise is samenwerkend ondernemen, je staat er samen voor en je maakt er samen een succes van.
  Franchise receptie
  facilitaire dienstverlening

  Hogere omzet en lagere kosten 

  Door de professionelere benadering van de markt, de beperkte opstart kosten en ook de schaalvoordelen, maak je als franchisenemer vaak een hogere omzet dan een apart opererende ondernemer. Dit levert zowel de franchisenemer als de franchisegever voordelen op. Voor een startend ondernemer is het bijvoorbeeld ook interessant om gebruik te maken van de bekendheid van het merk, de marketingactiviteiten en alle ervaringen binnen het samenwerkingsverband van de franchisegever en de grootschaligheid geeft daarnaast ook kostenvoordelen

  Bied direct een al bewezen dienstenpakket aan

  Op het moment dat jij voor de voordelen van de franchiseformule kiest, kun je direct gebruikt maken van onze gewaardeerde receptie diensten, waaronder ook onze unieke receptieformule. Op deze manier hoef je niet te investeren in onderzoeks- en ontwikkelingskosten en op deze manier houd je meer tijd over voor de commerciële kant van de onderneming. Zoals bijvoorbeeld de verkoop van diensten en after-sales service.

  facility management

  Meer informatie 

  Heeft u interesse in onze franchise formule, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. 

  Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

  DutchEnglish