Voordelen franchise

Voordelen franchise:

 • Het opstarten van een bedrijf wordt vereenvoudigd, door de naamsbekendheid.
 • Beproefde formule
 • Je kan direct een bewezen dienstenpakket aanbieden.
 • Hogere omzet (lagere kosten)

 

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Voordelen van franchising

Zowel de franchisenemer als franchisegever profiteren van voordelen franchise. Wij blijven het concept optimaliseren en ook strategisch aansturen en jij kan je daarom richten op het uitbouwen van je franchiseonderneming. Op deze pagina sommen wij een aantal voordelen van franchising op.

Voordelen van franchising

Zowel de franchisenemer als franchisegever profiteren van voordelen franchise. Wij blijven het concept optimaliseren en ook strategisch aansturen en jij kan je daarom richten op het uitbouwen van je franchiseonderneming. Op deze pagina sommen wij een aantal voordelen van franchising op.

Maak gebruik van onze naamsbekendheid en boost jouw ondernemingsdroom

Boost jouw ondernemers carrière. Ben jij een zelfstandig ondernemer die graag wilt groeien of werk je als zelfstandig receptionist of facilitair manager en heb je de ambitie om een eigen onderneming te beginnen? Onze franchiseformule versimpelt jouw droom.

Maak gebruik van de al bewezen receptiediensten van Real Estate Facility. Het publiek is vertrouwd met onze formules en daarnaast maak je ook gebruik van onze naamsbekendheid. Tevens behoud je geheel je eigen zelfstandigheid. Je bent en blijft je eigen baas. Wij blijven het concept optimaliseren en strategisch aansturen. Jij kan vervolgens met onze receptiediensten en facilitaire diensten lokaal het verschil maken.

Franchise
Franchise receptie

Beproefde Formule 

In de jaren van ons bestaan hebben wij de meest uiteenlopende facilitaire vraagstukken opgelost. Real Estate Facility is al een aantal jaar een bekend facilitair dienstverlener. Wij onderscheiden ons met unieke receptiediensten en op maat afgestemde facilitaire diensten. Tijdens de Coronapandemie heeft Real Estate Facility bewezen sterk te staan in tijden van crisis. Daarom zien wij nu kansen voor groei! 

 

Bied direct een al bewezen dienstenpakket aan

Op het moment dat jij voor de voordelen van de franchiseformule kiest, kun je direct gebruikt maken van onze gewaardeerde receptie diensten, waaronder ook onze unieke receptieformule. Op deze manier hoef je niet te investeren in onderzoeks- en ontwikkelingskosten en op deze manier houd je meer tijd over voor de commerciële kant van de onderneming. Zoals bijvoorbeeld de verkoop van diensten en after-sales service.

facility management
Franchise receptiediensten

Hogere omzet en lagere kosten 

Door de professionelere benadering van de markt, de beperkte opstart kosten en de schaalvoordelen, maak je als franchisenemer vaak een hogere omzet dan een apart opererende ondernemer. Dit levert zowel de franchisenemer als de franchisegever voordelen op. Voor een startend ondernemer is het bijvoorbeeld interessant om gebruik te maken van de bekendheid van het merk, de marketingactiviteiten en alle ervaringen binnen het samenwerkingsverband van de franchisegever en de grootschaligheid geeft ook kostenvoordelen

Wij zoeken gedreven ondernemers 

Waar wij ooit groot zijn geworden met zeer gerichte persoonlijke aandacht, merken wij dat als je groter groeit het lastig wordt om de kwaliteit te blijven bewaken. Om de persoonlijke aandacht en kwaliteit te blijven garanderen, willen wij een deel van de bedrijfsvoering franchisen aan zelfstandig ondernemers die directer in contact staan met onze klanten en bezoekers. Daarom zijn wij dus opzoek naar gedreven personen met affiniteit voor facilitaire dienstverlening en hospitality.

Franchise
Franchise receptie

Wat is franchise? 

Franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever). Dit levert zowel de franchisenemer als de franchisegever voordelen op.

Voor een startend ondernemer is het bijvoorbeeld interessant om gebruik te maken van de bekendheid van het merk en de marketingactiviteiten van de franchisegever, je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en ontvangt steun en begeleiding vanuit de franchisegever.

  Meer informatie voordelen franchise

  Heeft u interesse in onze franchise formule, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. 

  Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

  DutchEnglish