Veilig terug naar kantoor

Veilig terug naar kantoor

Wij merken dat het langzaam weer drukker wordt op onze locaties. In deze hectische periode hebben we organisaties kunnen helpen, om ondanks de anderhalve-meter-samenleving, hun receptie weer klaar te maken. Daar waar mogelijk is, keren personeel en gasten gelukkig weer veilig terug naar kantoor. Omdat wij als facilitair dienstverlener zorgen voor een prettige, gezonde en veilige werkomgeving, is het belangrijk om de voorschriften van het RIVM goed op te volgen. In deze blog leggen wij uit, hoe zowel gasten als klanten weel veilig terug naar kantoor kunnen.

Wat kan jezelf doen?

Ten eerste 1.5 meter afstand houden, daarnaast kan je goed je handen wassen. Door regelmatig je handen te wassen, voorkom je ziekteverwekkers en tot slot blijf je thuis met klachten. 

Om kantoren op de korte termijn weer open te stellen voor zowel bezoekers als medewerkers, leveranciers en andere gebouwgebruikers, is het naleven van bovenstaande voorschriften belangrijk.

Wat kunnen wij doen?

Om bezoekers goed te begeleiden en interne verkeersstromen juist te managen, is het noodzakelijk om zowel fysieke als gedragsaanpassingen door te voeren. Wij focussen ons op het maken van een veilige werk- en ontvangstomgeving, waarbij wij voor alle desinfectie middelen zorgen. Om drukke plekken veiliger te maken, hebben wij bij plekken waar veel gasten samenkomen, zowel eenrichtingsverkeer als anderhalve-meter-afstand stickers op de vloer geplakt.

Het is belangrijk dat zowel bezoekers als medewerkers zich prettig en fijn voelen. Ten eerste verbetert de productiviteit en bovendien verlaagt het ziekteverzuim. Tot slot zijn medewerkers gelukkiger en ook loyaler, maar er is nog een reden waarom veiligheid belangrijk is. Een veilige omgeving zorgt er bovendien voor, dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Veilig terug naar kantoor, waar moet je op letten?

In tegen stelling tot het dragen van een mondkapje, is het desinfecteren van de handen, niet verplicht. Toch verzoeken wij iedere gast bij binnenkomst, om hun handen te reiniger en hun gegevens achter te laten.

Meer informatie over een coronavrij kantoor: Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog, hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptieservice basic meer wilt weten over de receptieservices full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl

DutchEnglish