trappenhuis schoonmaak

Real Estate Facility  heeft een vast team dat gespecialiseerd is in het schoonmaken van trappenhuizen. Wij verzorgen trappenhuis schoonmaak voor kleine en (middel)grote bedrijven. Onze receptie- en schoonmaakdiensten resulteren in een schone, veilige en productieve werkomgeving.

Om ervoor te zorgen dat vuil niet hardnekkig wordt en uiteindelijk tot schade of verval leidt, is het belangrijk om ook trappenhuis schoonmaak uit te laten voeren, door een externe facilitair dienstverlener. 

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Waarom is trappenhuis schoonmaak belangrijk?

Omdat vuil van buiten naar binnen gelopen wordt, kan een trappenhuis snel vies worden. Daarnaast is de trappenhal een plek met weinig toezicht. Daarom is het blijkbaar normaal om hier afval achter te laten en niets is vervelender, dan je moeten verplaatsen door het afval van een ander.

Aangezien het trappenhuis in de meeste bedrijfspanden intensief gebruikt wordt, moet de deze dienen als uitstraling van je bedrijfspand. Met de schoonmaakdiensten van Real Estate Facility zorgen wij, dat al uw bezoekers, de aandacht krijgen die zij verdienen. Naast trappenhuis schoonmaak, verzorgen wij ook de gehele bedrijfsschoonmaak en overige schoonmaakdiensten.

trappenhuis schoonmaken trappenhuis schoonmaak
schoonmaken van kantoren

Periodieke trappenhuis schoonmaak

Wat schoon is, moet schoon blijven. Echter lopen er dagelijks veel mensen, zand of andere rommel mee naar binnen. Uiteindelijk belandt dit ook in het trappenhuis. Aangezien het trappenhuis een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfspand, is het verstandig om trappenhuis schoonmaak periodiek uit te voeren. Hierdoor voorkomt u schade en verval. 

Als u kiest voor de trappenhuis schoonmaak van Real Estate Facility dan kiest u ook voor hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen. U kunt ons in schakelen voor het reinigen van trappenhuizen, kantoren, en andere plekken rondom uw pand. Voor een optimaal resultaat, zijn onze schoonmaakdiensten ook eenvoudig te combineren met onze receptiediensten.

Trappenhuis laten schoonmaken.

Uw trappenhuis laten schoonmaken? 

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij alleen maatwerk trappenhuis schoonmaak. Samen met u nemen wij uw huidige contracten onder de loep en zullen aan de hand van deze grondige analyse voordragen welke schoonmaakdiensten bij uw organisatie passen. Daarnaast zullen wij ook de kostenbesparing voor u berekenen.

Receptiedienst

Hoe vaak moet een trappenhuis worden schoongemaakt?

Hoe vaak een trappenhuis schoongemaakt moet worden, hangt af van de intensiteit waarmee de trappenhal gebruikt wordt. Des te Intensiever het trappenportaal gebruikt wordt des te vaker moet deze worden schoongemaakt.

Voor grote bedrijfspanden wordt vaak geadviseerd het trappenhuis eens per week te laten schoonmaken. Voor kleinere gebouwen kan eens per twee weken daarentegen ook al genoeg zijn.

In panden waar mensen minder vaak de trap gebruiken, door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een lift, is het trappenhuis vaak schoner en hoeft deze daarom minder vaak schoongemaakt te worden. Daarnaast is de omvang van het gebouw van invloed. Aan de hand van deze factoren, zullen wij – samen met u – de juiste trappenhuis schoonmaak bepalen.

schoonmaakdiensten
schoon trappenhuis trappenhuis schoonmaken

Wat zijn de kosten voor trappenhuis laten schoonmaken?

Voorafgaand aan ieder contract, worden de kosten duidelijk bepaald. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. De kosten voor trappenhuis schoonmaak worden per uur of per vierkante meter berekend.

Echter zijn er veel factoren die invloed hebben op de prijs. Denk bijvoorbeeld aan het type vloer of het aantal verdiepingen. Daarnaast kan er ook voor gekozen worden, om een totaalprijs per eenmalige opdracht af te spreken of voor een abonnementsvorm te kiezen. Wanneer een contract voor periodieke schoonmaak opgesteld wordt, zal deze goedkoper zijn dan een factuur per eenmalige opdracht.

Wanneer u kiest voor eenmalige reiniging val dit duurder uit dan periodieke reiniging. Zoals reeds aangegeven, is de omvang van de opdracht ook belangrijk. Maar hoe groter de opdracht, hoe goedkoper de schoonmaak per vierkante meter.

Daarnaast het type ondergrond ook invloed op de prijs. Harde vloeren moeten bijvoorbeeld gereinigd worden en vervolgens gedweild worden. Daarentegen moet een tapijt moet bijvoorbeeld wekelijks gereinigd worden en eens in de paar maanden grondig gereinigd worden.  

Wanneer een pand goed onderhouden wordt, zullen de onderhoudskosten uiteindelijk lager zijn.

 

Waarom is een schoon trappenhuis belangrijk?

Omdat de trappenhal het visite kaartje van je bedrijf is. Naast het feit dat medewerkers een opgeruimde werkomgeving belangrijk vinden, verlaagt hierdoor ook het ziekteverzuim. Door het trappenhuis hygiënisch en schoon te houden, kan het ziekteverzuim tot wel 10% afnemen. Tevens draagt trappenhuis schoonmaak ook bij aan het verhogen van de productiviteit van medewerkers. Daarnaast worden klanten ook graag in een schoon kantoor ontvangen. Kortom: Een schone trappenhal draagt dus ook bij aan een professionele uitstraling.

schoonmaakdiensten facilitaire diensten
trappenhuis schoonmaak

Wie zijn wij?

Wij zijn een facilitair dienstverlener die zich met haar schoonmaakdiensten richt op kleine en (middel)grote bedrijven in de regio Almere, Amsterdam en Het Gooi.

Met onze facilitaire diensten maken wij mensen blij en gebouwen rendabel. De schoonmaakdiensten resulteren in een schone, veilige en productieve werkomgeving. Daarom zijn wij voor veel partijen inmiddels een uitbestedingspartner geworden.

Bent u op zoek naar een deskundig facilitair dienstverlener waar u te allen tijde op kunt rekenen? Zoekt u een partner voor een langere periode of voor een eenmalige klus? Ook tijdens zwangerschap of verlof staan wij voor u klaar. 

Wij verzorgen trappenhuis schoonmaak voor o.a.

Voor diverse bedrijven verzorgen wij dus ook de trappenhuis schoonmaak. Hierbij zorgen we altijd voor schoonmaakdiensten passend bij de wensen en werkschema’s. Real Estate Facility verzorgt onder andere de schoonmaak van:

 

  • Kleine en grote kantoorpanden
  • Bedrijfspanden
  • Bedrijfsverzamelgebouwen
  • Overige industriële panden
integrale facilitaire dienstverlening trappenhuis schoonmaak

Eenvoudig aanvullende diensten afnemen?

Naast de trappenhuis schoonmaak leveren wij een totaal pakket aan facilitaire diensten. Om uw medewerkers en gasten optimaal te bedienen, bieden wij in combinatie met de bedrijfsschoonmaak, bijvoorbeeld ook receptiediensten en overige schoonmaakdiensten aan of dragen wij tevens ook zorg voor de catering. Onze facilitaire diensten kunnen – samen in overleg met u – geheel op uw vraag worden afgestemd. Zie al onze single-service diensten.

Facilitaire Diensten

Boek nu de beste trappenhuis schoonmaak

Heeft u interesse in onze trappenhuis schoonmaak, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons ook bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen.

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of neem contact met ons op.

DutchEnglish