Single service uitbesteding

Met een single service uitbesteding model besteed je elke facilitaire dienst afzonderlijk uit aan de beste leverancier voor de specifieke facilitaire dienst. Hierbij werk je dus met losse experts voor de uitvoering van elke facilitaire dienst. REAL ESTATE FACILITY is de specialist in facilitaire dienstverlening.

Contact

Call: (036) 3037005
Email: Info@Realestatefacility.nl
Visit: 1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Facilitaire diensten uitbesteden

single service uitbesteding

Het uitbesteden van facilitaire diensten betekent het overdragen van een bepaalde bedrijfsactiviteit aan een dienstverlenende onderneming of leverancier. Dit lijkt misschien een grote stap, maar is het echter niet. Bij uitbesteding haal je de ervaring van de facilitaire dienstverlener in huis. Hierdoor bent u altijd voorzien van ervaren medewerkers. Bovendien bespaart u kosten en tijd. 

Facilitaire dienstverlening is het zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren van diensten die ondersteunend zijn aan de kerntaken van een organisatie. Oftewel: het managen van alle diensten die ervoor zorgen dat het primaire proces van een organisatie zo goed mogelijk verloopt.

Wat is Single service outsourcing?

Wat veel bedrijven niet weten is dat bijvoorbeeld het opvangen van receptietaken, technische klussen of beveiliging op een makkelijke manier kunnen worden uitbesteed. Dit noem je single-service uitbesteding.

Bij single-service outsourcing kies je ervoor om een facilitaire dienst uit te besteden aan een specifieke, gespecialiseerde leverancier. Het gaat hierbij vaak om facilitaire diensten zoals catering, schoonmaak of beveiliging. De voordelen: efficiëntie, kwaliteit en gemak.

Servicedesk medewerker

Wanneer single service uitbesteding?

facilitaire dienstverlening

Het uitbesteden van single services is geschikt, wanneer je voor bepaalde facilitaire diensten niet de capaciteit hebt om dit zelf te doen of wanneer je de kwalitatieve continuïteit wil borgen bij bijvoorbeeld uitval door ziekte of verlof. Ook is single service outsourcing een geschikte manier om kosten te besparen en de productiviteit van uw dienstverlening te verhogen. 

 Wij kunnen advies geven over:

Ten eerste kunnen wij alle verbetermogelijkheden met u bespreken. Daarnaast zullen wij een overzicht van de mogelijke kosten- en tijdsbesparingen bespreken. Ook kunnen wij uw huidige contracten bestuderen en tot slot leggen wij uit hoe onze facilitaire dienstverlening de productiviteit en de synergie binnen het gebouw kan verbeteren.  

Een persoonlijk advies van één van onze experts?


036-303-7005  

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

De voordelen van single service uitbesteding

 

 Ten eerste profiteer je van specifieke kennis. Ten tweede zijn deze single service contracten flexibel: Wanneer je een pand wilt aantrekken of afstoten, kun je gemakkelijk de dienstverlening op- of afschalen en ten derde is deze vorm van uitbesteden laagdrempelig omdat je niet direct aan grote contracten vast zit. Tot slot behaal je hogere efficiëntie. Het inzetten van specialisten voor de uitvoering van een exacte hoeveelheid werk is efficiënter dan iemand fulltime in dienst nemen. 

We hebben jarenlange ervaring in het managen en optimaliseren van single services. Indien gewenst, kunnen de facilitaire diensten ook gebundeld worden. lees hier ook  meer over Multi-service uitbesteding.

 

 

single service uitbesteding

Single service diensten van Real Estate Facility

 • Receptiediensten: Wij maken mensen blij en gebouwen rendabel. De receptionist is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en dus onmisbaar. Een receptionist is zowel fysiek als telefonisch het eerste aanspreekpunt. Communicatief sterke receptionistes zijn dan ook onmisbaar

 

 • Servicedesk: Een servicedesk medewerker is het eerste aanspreek punt, hij of zij administreert en registreert incidenten en verbeterpunten en draagt deze tevens voor aan de manager. Daarnaast is een servicedesk medewerker het eerste aanspreekpunt voor de klant.

 • Coördinatie operationele zaken: Wij ondersteunen bij alle denkbare operationele taken. Van contract beheer tot het coördineren van diverse operationele administratieve zaken

 

 • Schoonmaakdiensten: ‘Schoonmaken’ door Real Estate Facility moet u ruim zien. Wij staan voor dat dagelijkse doekje over de bureaus, het reinigen van de toiletgroepen en het stofzuigen in de kantoren. Maar ook voor het regelmatig lappen van de ramen en de jaarlijkse poetsbeurt voor marmeren vloeren kunt u aan ons overlaten.

 

 • Bedrijfscatering: Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar werknemers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega.

 

  • EventmanagementWil jij met jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke indruk maken?  Wij verzorgen jouw business event van A tot Z. Event Planner verzorgd jouw business event van A tot Z.

   

  facilitaire dienstverlening

  Meer informatie over de single service uitbesteding?

  Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  of alles over facilitaire dienstverlening. klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl

   

  DutchEnglish