Wat doet een servicedesk medewerker?

Een servicedesk medewerker is het eerste aanspreek punt, hij of zij administreert en registreert incidenten en verbeterpunten en draagt deze tevens voor aan de manager. Daarnaast is een servicedesk medewerker het eerste aanspreekpunt voor de klant. De servicedesk medewerker verzorgt daarnaast het ontvangst en houdt gedurende de avond, een oogje in het zeil. Daarmee dragen deze medewerker zowel bij aan de veiligheid als aan een optimale gastvrijheidsbeleving. Hieronder geven wij voorbeelden van mogelijke werkzaamheden.

  • Toezien op de gasten, het personeel en het gebouw. Daarnaast moet de receptiemedewerker ook gasten ontvangen en begeleiden. Het doorverwijzen naar de juiste afdeling behoort ook tot de werkzaamheden van een receptionist. Dit kan zowel telefonisch als fysiek.
  • Beheren van de locatie, denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de entreehal.
  • Signaleren, controleren en melden van verdachte omstandigheden en uitvoeren van administratieve taken.

Servicedesk medewerker inhuren

Je receptie uitbesteden lijkt een grote stap, maar is het echter niet. Sterker nog, uitbesteding resulteert in kostenbesparing. Naast deze financiële voordelen, levert het uitbesteden van je receptie ook tijdsbesparing op. Hierdoor houdt u meer tijd over voor zaken die echt belangrijk zijn.

Het is belangrijk dat zowel bezoekers als medewerkers zich veilig voelen. Om te beginnen verbetert dit de productiviteit en daarnaast verlaagt dit ook het ziekteverzuim. Tot slot is gebleken dat medewerkers ook gelukkiger en loyaler. Maar er is nog een reden waarom veiligheid belangrijk is; een veilige omgeving zorgt er bovendien voor, dat iedereen zichzelf kan zijn. 

Aangezien elk bedrijf anders is, leveren wij alleen maatwerk. Doordat wij meer dan 12 jaar ervaring hebben, kennen wij de behoefte van de klant. Om op deze behoefte in te spelen hebben wij unieke receptiediensten ontwikkeld.

Waarom kiest u ons? 

In ons dagelijks werk zien we de meest uiteenlopende eisen en wensen voorbij komen. Zo weten wij dat bepaalde organisaties behoefte hebben aan een intensief bemande receptie en andere organisatie hebben daarentegen belang bij een minder intensieve receptie.

Aangezien geen enkel bedrijf hetzelfde is, leveren wij uitsluitend maatwerk en daarom zijn de receptionistes zowel fulltime als parttime beschikbaar.

 

Receptiediensten

Receptie uitbesteden

Voordelen uitbesteden

Een persoonlijk advies van één van onze experts?
036-303-7005
Of plan een afspraak.

Juanita Read-Gest manager

Guest-Manager, Real Estate Facility

Ik werk ruim twee jaar als receptioniste, in een mooi gebouw in Amsterdam Noord. In dit gebouw zitten verschillende bedrijven. Mijn taken bestaan onder andere uit het aannemen van pakketten, bezoekers welkom heten en verwijzen naar de juiste verdieping, de post verzorgen en storingen doorgeven aan de beheerder. En zo nu en dan een praatje maken met de huurders, dat hoort er natuurlijk ook bij.

Daarnaast werk ik zelfstandig en heb ik voldoende tijd om aan mijn eigen werkzaamheden te werken. Heel fijn, want zo werk ik niet alleen maar thuis en heb ik ook contact met veel mensen. Ik ondersteun andere ondernemers met hun backoffice en administratieve taken.

 Onze beloftes:

  • Heldere afspraken en een duidelijke benadering.
  • We houden met elke kandidaat een uitgebreide intake.
  • Voor we iemand voordragen, controleren we de vermelde opleidingen aan de hand van diploma’s en certificaten. Ook winnen we minstens één referentie in.
  • We brengen je uitsluitend in contact met professionals die qua kennis, ervaring en persoonlijkheid in de organisatie passen. Daarnaast rekenen wij een vast bedrag per opdracht

meer info, Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Ook delen wij ook wekelijks een blog, hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Wij zijn via de mail bereikbaar info@realestatefacility.nl, maar als u liever persoonlijk contact heeft, kunt u daarentegen ook bellen 036-3037005. Concluderend kunnen wij met trots zeggen dat wij een uitstekende uitbestedingspartner zijn.

DutchEnglish