Schoonmaakdiensten

Wij zijn een facilitair dienstverlener die zich met haar schoonmaakdiensten richt op kleine en (middel)grote bedrijven in de regio Almere, Amsterdam en Het Gooi.

Met onze schoonmaakdiensten maken wij mensen blij en gebouwen rendabel. De schoonmaakdiensten resulteren in een schone, veilige en productieve werkomgeving.

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Bent u op zoek naar een deskundig facilitair dienstverlener waar u te allen tijde op kunt rekenen? Zoekt u een partner voor een langere periode of voor een eenmalige klus? Wij staan voor u klaar.

De schoonmaakdiensten van Real Estate Facility

Hieronder een overzicht van de door ons aangeboden schoonmaakdiensten.

bedrijfsschoonmaak

Bedrijfsschoonmaak

Een schoon bedrijf is cruciaal. Gasten en medewerkers willen in een schoon en veilig bedrijf ontvangen worden. Voor een groot aantal bedrijven voeren wij al jaren de bedrijfsschoonmaak uit.

Meer over bedrijfsschoonmaak

 

kantoorschoonmaak schoonmaakdiensten

Kantoorschoonmaak

Wij weten alles van het belang van een schoon kantoor. kantoorschoonmaak draagt bij aan een schone, veilige en productieve werkomgeving. Klanten waarderen ook een opgeruimd kantoor,

Meer over kantoorschoonmaak

 

trappenhuis schoonmaken

trappenhuis schoonmaak

Het trappenhuis is een plek waar veel bezoekers elkaar kruizen en groeten. Schoonmakers halen afval weg, bezemen elke trede, nemen de trapleuningen af en dweilen de trappen. Nooit meer een vieze trappenhal.

Over trappenhuis schoonmaak

vloeronderhoud schoonmaakdiensten

Vloeronderhoud

Het soort vloer is bepalend voor het type vloeronderhoud. Algemeen vloeronderhoud bestaat uit stofzuigen, stofwissen en vochtig reinigen door bijvoorbeeld het dweilen of moppen van de vloer. 

Meer over vloeronderhoud

glasbewassing

glasbewassing

Bij glasbewassing worden de ramen streepvrij gereinigd. Door het inzetten van professionele glazenwassers kunnen wij op iedere plaats komen.

Meer over glasbewassing.

schoonmaakdiensten

Incidentele schoonmaak

Incidentele bedrijfsschoonmaak kunt u ook aan ons overlaten. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens of na een verbouwing bedrijfsschoonmaak inschakelen, of wanneer uw eigen schoonmakers ziek of met vakantie zijn.

Meer over incidentele schoonmaak

gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging geeft je pand weer een prachtig frisse uitstralling en tevens verleng je de levensduur van de gevel. Aan de hand van de gevel en het soort vervuiling, bepalen wij welke reinigingstechniek toegepast moet worden. 

Meer over gevelreiniging

Wij verzorgen schoonmaakdiensten voor o.a.

Voor diverse soorten bedrijven verzorgen wij de schoonmaakdiensten. Hierbij zorgen we altijd voor schoonmaakdiensten passend bij de organisatie. Real Estate Facility verzorgt onder andere de schoonmaak van:

 

 • Kleine en (middel)grote kantoorpanden
 • Bedrijfspanden
 • Bedrijfsverzamelgebouwen
 • Overige industriële panden
schoonmaken van kantoren

Een schone, hygiënische en productieve werkomgeving

Hoe intensief dient uw schoonmaakdienst te zijn?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij alleen maatwerk schoonmaakdiensten. Samen met u nemen wij uw huidige contracten onder de loep en zullen aan de hand van deze grondige analyse voordragen welke schoonmaakdiensten bij uw organisatie passen. Daarnaast zullen wij ook de kostenbesparing voor u berekenen.

Receptiedienst
schoonmaakdiensten

Waarom kiezen voor schoonmaakdiensten van Real Estate Facility?

Ten eerste hebben wij een breed scala aan uiteenlopende schoonmaakdiensten. Van bijvoorbeeld kantoorschoonmaak tot de gehele bedrijfsschoonmaak. Daarnaast staan wij garant voor grondige en efficiënte schoonmaak. Wij leveren onze schoonmaakdiensten tegen een eerlijke prijs en tot slot zijn wij in heel Nederland inzetbaar.

Voordelen schoonmaakdiensten

 • Bespaar tijd door schoonmaakdiensten uit te besteden
 • Uitbesteden van schoonmaakdiensten bespaart kosten
 • Gemakkelijk te combineren met andere facilitaire diensten
 • Minder stres
 • Een goede eerste indruk
 • Schoonmaakdiensten tegen een eerlijke prijs
 • Betere fysieke en mentale gezondheid

Lees meer over de voordelen van onze schoonmaakdiensten

Op maat afgestemde schoonmaakdiensten

Allereerst voeren wij samen met u een kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen wij alle wensen door. Met een volledige aanpak gericht op uw organisatie, worden uw wensen vertaald naar een overzichtelijk werkprogramma. Wij administreren onze werkzaamheden en laten deze periodiek controleren. Wel zo transparant en overzichtelijk.

Naast onze kantoorschoonmaak, kunnen wij u ook helpen met het creëren van veilige ontvangstruimtes, door het inzetten van receptionistes.

  schoonmaakdiensten

  Eenvoudig aanvullende diensten afnemen?

  Naast de bedrijfsschoonmaak leveren wij een totaal pakket aan facilitaire diensten. Om uw medewerkers en gasten optimaal te bedienen, bieden wij in combinatie met de bedrijfsschoonmaak, bijvoorbeeld ook receptiediensten en overige schoonmaakdiensten aan of dragen wij tevens ook zorg voor de catering. Onze facilitaire diensten kunnen – samen in overleg met u – geheel op uw vraag worden afgestemd. Zie al onze single-service diensten.

  Facilitaire Diensten

  Boek de beste schoonmaakdiensten

  Heeft u interesse in onze schoonmaakdiensten, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. 

  Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

  DutchEnglish