Receptionistes Utrecht

Receptionistes inhuren in Utrecht? Real Estate Facility is de specialist in het leveren van kwalitatieve receptiediensten

Receptionistes in Utrecht inhuren

Receptionist(es) inhuren? Laat uw gehele entreemanagement over aan Real Estate Facility. Wij zijn de specialist in het bemiddelen van zowel parttime als fulltime receptionistes in Utrecht. Wij beschikken over een team van receptionistes die u kunt inzetten voor tijdelijke opvang. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens of na een verbouwing tijdelijke receptionist(es) inhuren, maar ook wanneer uw eigen receptionist(es) of gastvrouwen met verlof zijn. Daarnaast leveren wij zowel parttime als fulltime receptionistes in Utrecht voor kortere of langere tijd met optie tot overname.

Werkzaamheden van receptionistes

Receptionistes administreren en registreren incidenten. Daarnaast stellen receptionistes ook verbeterpunten voor en dragen deze over aan de manager. Tevens is een receptionist het eerste aanspreekpunt voor de klant. De receptionist verzorgt het eventuele ontvangst en houdt gedurende de avond, een oogje in het zeil. Daarmee dragen receptionistes zowel bij aan de veiligheid als aan een optimale gastvrijheidsbeleving. De Receptionistes in Utrecht kunt u o.a. inzetten voor:

  • Ontvangen en begeleiden van gasten
  • Vaste medewerkers, huurders en leveranciers te woord staan
  • Beheren van de locatie
  • Uitvoeren van diverse administratieve taken
  • Ordenen en onderhouden van de balie of receptie
  • Signaleren, controleren en melden van verdachte omstandigheden
  • Centraal aanspreekpunt voor de klant ten aanzien van incidenten, vragen en verzoeken

Receptiediensten uitbesteden Utrecht

Heeft u snel ervaren receptionistes nodig in de regio Utrecht? Naast onze unieke receptiedienst basic, hebben wij ook een intensievere receptiedienst ontwikkeld. Deze receptiedienst full is speciaal voor bedrijven die hun receptiediensten geheel willen uitbesteden. We zorgen voor een veilige, gezonde en productieve werkomgeving zonder dat u zich nog ergens druk over hoeft te maken. 

Receptionistes in Utrecht inhuren

Geschikte receptionistes in Utrecht werven is een tijdrovende klus. In veel gevallen levert deze klus niet het gewenste resultaat op. Het inhuren van Receptionistes scheelt veel tijd en levert bovendien vaak kostenvoordelen op. Ter illustratie is het niet langer nodig om zelf receptionistes te screenen of te contacteren. Daarnaast behoren ziektekosten, functioneringsgesprekken tot de verleden tijd.

 

Parttime receptionistes of fulltime receptionistes inhuren

Onze receptionistes beschikken over de juiste certificaten en voldoende werkervaring. Onze oproepreceptionistes worden voornamelijk ingezet bij grotere (internationale) bedrijven in de regio Utrecht met drukke receptiebalies en een uitgebreid takenpakket. Onze receptionistes worden ingezet op uitzendbasis, u betaalt alleen de gewerkte uren en de reiskosten. Daarnaast zit u niet direct vast aan een contract en betaalt u ook alleen voor de uren die de receptionist daadwerkelijk gewerkt heeft

 

Tijdelijke receptionistes inhuren

Heeft u voor wat langere tijd een ervaren parttime of fulltime receptioniste nodig in de regio Utrecht? Door onze jarenlange ervaring, hebben wij alle wensen en behoeften voorbij zien komen. Als betrokken partner selecteren we receptionist(es) die de uitstraling en beleving van uw organisatie versterken.

 

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

DutchEnglish