Externe receptionistes nodig?

Is uw receptioniste plotseling ziek of gaat zij op vakantie? Wij beschikken over een vast team van deskundige receptionistes uit uw regio. De receptiemedewerkers kunnen voor kortere tijd ingezet worden om, uw vaste medewerker tijdelijk te vervangen. Onze receptionistes hebben veel ervaring met alle receptietaken en zijn snel ingewerkt.

Waarom zijn receptionistes zo belangrijk?

Facilitaire dienstverlening is vandaag de dag onmisbaar. Receptionistes ontvangen bezoekers en verwijzen deze door. Daarnaast zijn receptionistes verantwoordelijk voor het uitreiken en innemen van bezoekerspassen. Tot slot zijn de receptionistes ook verantwoordelijk voor het telefoonverkeer. Een receptiemedewerker groet bezoekers bij naam en analyseert bij vertrek de emotie van de gasten. Dit kan al door te vragen of alles naar wens is geweest. Maar het juist inschatten van de lichaamshoudingen, lukt alleen goed getrainde receptiemedewerkers.

Receptionistes verbeteren de ervaring van uw gasten. Het is belangrijk dat zowel bezoekers als medewerkers zich prettig en fijn voelen. Ten eerste verbetert de productiviteit en daarnaast verlaagt het ziekteverzuim.

Werkzaamheden van een receptionist zijn:

– Gastvrij, hartelijk en correct ontvangen van de bezoekers en

– Bezoekerspassen uitdelen en innemen

– Correcte telefoonbehandeling; vriendelijk en correct doorverbinden van binnenkomende gesprekken

– Plannen en noteren van afspraken en reserveringen 

– In en uitgaande post verwerken

Receptionistes inhuren

Uw receptie uit te besteden? Wij zijn specialist in het bemiddelen van ervaren receptiemedewerkers.  Wij beschikken over een team van oproepreceptionistes. Daarnaast leveren wij ook voor kortere of langere tijd met optie tot overname, zowel parttime als fulltime, facilitaire medewerkers. U zit niet vast aan een contract en u betaalt alléén de gewerkte uren tegen een gunstig tarief. 

Ten eerste bent u verzekerd van een professioneel en gastvrij ontvangst. Daarnaast behaalt u een hogere klant- en medewerkerstevredenheid. Uw receptie uitbesteden is bovendien kostenbesparend. Lees alle Voordelen receptie uitbesteden

Lees onze vorige blog: Hoe rendabel is het, om je receptie uit te besteden? 

Meer tips voor facility managers: Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag.

wat doet een receptioniste?

Meer informatie over de facilitaire dienstverlening uitbesteden?

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  of alles over facilitaire dienstverlening. klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl

DutchEnglish