Receptieservice - Basic

Met onze RECEPTIESERVICE BASIC realiseer je een volledig bemande receptie tegen parttime tarief. De kostenbesparingen kunnen oplopen tot wel 40%. Benieuwd hoe wij ook uw facilitaire kosten kunnen verlagen? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

WIJ ONTZORGEN U OP HET GEBIED VAN KLANTBELEVING

MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN HET BEMIDDELEN VAN RECEPTIONISTES

FULLTIME BEMANDE RECEPTIE TEGEN PARTTIME TARRIEF

AL MEER DAN 12 JAAR EEN GERENOMMEERD UITBESTEDINGSPARTNER

WIJ ZOEKEN GEDREVEN ONDERNEMERS

KOSTENBESPARING TOT WEL 40% MET DEZE UNIEKE RECEPTIEDIENST

VOORDELEN UITBESTEDEN VAN RECEPTIE

RECEPTIEDIENSTEN UITBESTEDEN; IS DIT WEL RENDABEL?

LEES HET LAATSTE NIEUWS

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Met onze unieke receptieservice basic haal je de beste receptionistes in huis tegen het meest voordelige tarief. 

De receptieservice basic is in Nederland een uniek concept. In een persoonlijk gesprek kunnen wij, samen met u, bepalen hoeveel kostenbesparing u kunt realiseren. In de praktijk kan dit oplopen tot wel 40% kostenbesparing. Dat is het resultaat van onze unieke dienst.

Preciezer geformuleerd leveren we fulltime medewerkers tegen een parttime tarief. Hierdoor kan een kostenbesparing tot wel 40% gerealiseerd worden. In tegenstelling tot overige receptiediensten, zorgt de receptiedienst basic voor: kwaliteit, continuïteit en garanderen we een 100% bezettingsgarantie, maar betaalt u alleen voor de uren dat de receptionist ook daadwerkelijk aan het werk is. Dit maakt deze formule uniek. In een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wij u dan ook graag meer 

receptieservices
Receptieservices

Het geheim van onze receptieservice – basic 

Onze enthousiaste receptiemedewerkers zijn fulltime achter de balie aanwezig. Er is dus altijd iemand die gasten ontvangt en alle vragen afhandelt. Echter worden alleen de uren dat de receptionist belast is gefactureerd. Daarom behalen wij een kostenbesparing tot wel 40%. Hiermee garanderen we de kwaliteit die u elders gewend bent tegen het meest gunstige tarief. Naast ons gunstige tarief garanderen wij natuurlijk ook kwaliteit. Onze receptionistes beschikken dan ook over de juiste certificaten en expertise. 

Een perfect ontvangst met onze unieke receptieservice 

Binnen een paar seconden vormen uw gasten zich al een beeld van de persoon, en dus het bedrijf, dat hen ontvangt. Op basis daarvan wordt een eerste beslissing genomen om al dan niet zaken met uw bedrijf te doen. De receptie is het visitekaartje uw bedrijf. Hier heeft de bezoeker het eerste contact met u of uw medewerker. Het maakt niet uit of u een eigen pand heeft, of ruimte huurt in een bedrijfsverzamelgebouw. Dat contact moet in elk geval perfect zijn. Real Estate Facility zorgt daarvoor. Onze medewerkers- zijn attent, vriendelijk en gastvrij. Zij zorgen voor onze unieke receptieservice basic. We zorgen voor dat hartelijke welkom. 

receptieservice

Een veilige receptie

Welke receptiedienst past bij uw organisatie?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij receptiediensten op maat. Samen met u nemen wij uw huidige contracten onder de loep en zullen aan de hand van deze grondige analyse voordragen welke receptieservice bij uw organisatie past. Daarnaast zullen wij ook de kostenbesparingen van de receptieservice voor u berekenen.

Receptiedienst

Receptieservice basic: Fulltime receptie voor parttime tarief

Hoe worden huurders, medewerkers en gasten ontvangen in je pand? Steeds vaker zien we bijvoorbeeld, dat receptiebalies onbezet blijven. Dit is een gemiste kans. Natuurlijk kan er ook veel telefonisch of online geregeld worden, maar er gaat niets boven persoonlijk contact. 

Met de Receptieservice Basic garanderen we dat er tijdens kantoortijden altijd een vriendelijke, professionele receptiemedewerker achter de balie zit om de bekende receptietaken uit te voeren. Daarnaast waarborgen wij ook de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening. Echter zullen alleen de uren gefactureerd worden die de receptionist daadwerkelijk belast wordt. Dat is  voor alle partijen wel zo fijn.

Receptiediensten receptieservice
receptieservice

Wie zijn wij?

REAL ESTATE FACILITY de specialist in het bemiddelen van receptionistes en gastvrouwen. Wij zijn een facilitair dienstverlener die zich met haar receptiediensten richt op kleine en (middel)grote bedrijven in de regio Almere, Amsterdam en Het Gooi.

Onze receptiediensten zorgen voor een veilige, gezonde en productieve werkomgeving. Met meer dan 12 jaar ervaring, leveren wij altijd een passende receptiedienst.

Eenvoudig aanvullende diensten afnemen?

Naast de receptieservice leveren wij een totaal pakket aan facilitaire diensten. Om uw medewerkers en gasten optimaal te bedienen, bieden wij in combinatie met de bedrijfsschoonmaak, bijvoorbeeld ook receptiediensten en overige schoonmaakdiensten aan of dragen wij tevens ook zorg voor de catering. Onze facilitaire diensten kunnen – samen in overleg met u – geheel op uw vraag worden afgestemd. Zie al onze single-service diensten.

Facilitaire Diensten

Boek nu de beste receptieservice

Heeft u interesse in onze schoonmaakdiensten, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. 

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

DutchEnglish