Receptiediensten

REAL ESTATE FACILITY de specialist in het bemiddelen van receptionistes en gastvrouwen. Wij zijn een facilitair dienstverlener die zich met haar receptiediensten richt op kleine. (middel) grote, maar ook grote bedrijven in Nederland. Onze receptiediensten zorgen voor een veilige, gezonde en ook een productieve werkomgeving.

RECEPTIEDIENSTEN UITBESTEDEN

BESTEED ZORGELOOS UW GEHELE ENTREEMANAGEMENT UIT

MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN HET BEMIDDELEN VAN RECEPTIONISTES

FULLTIME BEMANDE RECEPTIE TEGEN PARTTIME TARRIEF

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Verhoog de kwaliteit van uw dienstverlening

Door jarenlange ervaring hebben wij alle wensen en behoeften voorbij zien komen. Daarom weten wij wat er speelt in de markt. Als betrokken partner selecteren we receptionistes, die de uitstraling en ook de beleving van uw organisatie uitstralen en versterken. Bovendien leveren wij uitsluitend ervaren zelfstandige receptionistes.

Het belang van receptiediensten

Receptiediensten verhogen de kwaliteit van uw dienstverlening en verminderen daarnaast ook de ergernissen van bezoekers. Zowel de rol van receptionist als de rol van gastvrouw zijn belangrijk. De gast heeft dan ook razendsnel een eerste indruk gemaakt en stelt deze niet snel bij. Daarom is een eerste indruk zó belangrijk. Receptionistes en gastvrouwen zullen daarom het verblijf van uw bezoekers aangenamer maken en alle overige ergernissen opsporen en ook direct oplossen.  

6 ergernissen van bezoekers:

 1. Onnodig lang wachten 57%
 2. Te druk met andere dingen 47%
 3. Aan je lot worden overgelaten 40%
 4. Onduidelijk over meldingen 35%
 5. Onbeleefdheid 34%
 6. Geen persoonlijke behandeling 25%

“Receptiediensten nemen ergernissen van mijn bezoekers weg”

Overzicht receptiediensten

Ambulante Receptieservice

Heb jij moeite met het vinden van een oproep receptioniste?  Wil je geen stress meer op het moment van een ziekmelding. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze ambulante receptieservice. 

Receptiedienst | Basic

Speciaal voor bedrijven die toe zijn aan een fulltime bemande receptie, maar alleen willen betalen voor de uren dat de receptionist belast wordt. lees meer over deze unieke receptiedienst. kostenbesparing tot wel 40%.

Receptiedienst | Full

Deze receptiedienst is speciaal voor bedrijven die hun ontvangstmanagement geheel willen uitbesteden om de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen. We zorgen voor een veilige, gezonde en productieve werkomgeving.

De voordelen van onze receptiediensten

Tijd en kosten besparen

Geschikt personeel vinden kost veel tijd, geld en energie. Omdat het niet langer nodig is om zelf zorg te dragen voor onderstaande punten, kunnen de receptiediensten tot wel 40% kostenbesparing opleveren. Ter illustratie is het bijvoorbeeld niet langer nodig om:

 • Receptionistes te screenen en te contacteren
 • Roosters te maken en te onderhouden
 • Ziektekosten te betalen
 • zorg te dragen voor vervanging
 • Personeel op te leiden

Bedrijfsprocessen verbeteren

Door altijd te luisteren en goed in gesprek te blijven, wordt gestreefd naar langdurige relaties met onze gasten en opdrachtgevers. In de jaren van ons bestaan, hebben wij alle wensen en behoeften voorbij zien komen. Daarom hebben wij onze receptiediensten daarop aangepast. Receptiediensten kunnen bijvoorbeeld de volgende processen verbeteren:

 • Continuïteit van bedrijfsvoering gegarandeerd bij ziekte en verlof. 
 • Doorstroom van de bezoekers wordt beter in kaart gebracht. 
 • De algemene emotie van de bezoeker wordt geregistreerd en geanalyseerd. Vervolgens wordt dit aan u terug gekoppeld.

Een veilige en productieve werkomgeving

Welke receptiediensten passen bij uw organisatie?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij receptiediensten op maat. Samen met u nemen wij uw huidige contracten onder de loep en zullen aan de hand van deze grondige analyse voordragen welke receptiedienst bij uw organisatie past. Daarnaast zullen wij de kostenbesparingen ook voor u berekenen.

Receptiedienst

Receptiediensten maken mensen blij en gebouwen rendabel

Wij maken mensen blij en gebouwen rendabel. De receptionist is tevens het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en dus onmisbaar. Een receptionist is zowel fysiek als ook telefonisch het eerste aanspreekpunt. Daarom zijn communicatief sterke receptionistes dan ook onmisbaar. Receptionistes van Real Estate Facility beschikken over de juiste luister- en gespreksvaardigheden. Daardoor verbeteren wij zowel het gastvrijheidsgevoel als het gevoel van veiligheid. Een professionele organisatie heeft deskundige receptionistes zowel op de voorgrond als op de achtergrond. 

De receptiediensten van Real Estate Facility 

Tijdens een persoonlijke ontmoeting kunnen we vaststellen welke receptiediensten passen bij uw organisatie. We maken zowel een functieprofiel als een persoonsprofiel en gaan aan de slag met een selectie. Naast een aanzienlijke kostenbesparing zorgen onze receptiediensten ook voor meer veiligheid. Hoewel we iedereen gastvrij en hartelijk ontvangen, blijven wij daarentegen toch altijd kritisch op wie het pand betreedt.

“Zoekt u een partner voor een langere periode of eenmalige klus? Wij staan voor u klaar.”

Een rendabel gebouw met onze receptiediensten

Vanaf de start hebben wij gekozen ons niet te laten leiden door de behoefte aan groei in omvang. Maar daarentegen hebben wij ons laten leiden door de behoefte aan groei in kwaliteit.

Om dit te realiseren hebben wij aan de ene kant onze financiële middelen gestoken in het verbeteren van de kerncompetenties. Terwijl we aan de andere kant, energie steken in het creëren van een veilige werkplek. Door een sfeer te maken waar iedereen zich veilig voelt, ontstaat er de mogelijkheid om jezelf continu te verbeteren.

Waar het om gaat is dat wij een deskundig specialist zijn. Wat wij doen doen wij goed. Door altijd te communiceren, luisteren en met opdrachtgevers in gesprek te blijven, streven wij naar een vertrouwde en ook duurzame relatie. Worden wij hier de grootste speler mee? Nee, maar hier streven wij dus ook niet naar. In een persoonlijk gesprek leggen wij bijvoorbeeld alles uit over onze visie. Kom dan ook vrijblijvend in contact.

voordelen receptie uitbesteden receptiediensten
receptiediensten

Boek nu de beste receptiediensten

Heeft u interesse in onze schoonmaakdiensten, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. 

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

DutchEnglish