Receptie uitbesteden

Je receptie uitbesteden betekent letterlijk: Het overdragen van een bepaalde bedrijfsactiviteit aan een dienstverlenende onderneming of toeleverancier. Dit lijkt misschien een grote stap, maar is het echter niet. Bij uitbesteding haal je de ervaring van de dienstverlener in huis. Daardoor bent u altijd voorzien van ervaren receptionistes en bovendien bespaart u op de kosten. Aangezien elk bedrijf anders is, leveren wij alleen maatwerk.

Inmiddels hebben wij meer dan 12 jaar ervaring en telt ons team meer dan 30 gastvrouwen. Deze gastvrouw of gastheer staat klaar wanneer gasten binnenkomen, loopt naar hen toe en glimlacht bij de begroeting. Daarnaast verzorgt de receptionist koffie of een verfrissing. 

Receptie uitbesteden, wat levert het op?

Geschikt personeel werven is een tijdrovende klus en in veel gevallen levert deze klus niet het gewenste resultaat op. het uitbesteden van de receptie kan een oplossing zijn. Naast de mogelijke tijdsbesparing, levert het uitbesteden van de receptie ook financiële voordelen op.

Ten eerste scheelt het veel tijd en energie, zo is het bijvoorbeeld niet langer nodig om zelf receptionistes te selecteren en contacteren. Ten tweede valt de post ziektekosten weg. Daarnaast bent u ook verzekerd van ervaren personeel, hierdoor bespaar je tot wel 40 procent op de kosten.

Op het eerste gezicht lijkt het uitbesteden van de receptie een kostbare keuze. Gevoelsmatig lijkt het of je een groot bedrag betaalt, maar dit bedrag is verdeeld. In meerdere kleine bedragen. Bijvoorbeeld: loonkosten, training, werving, vakantiegeld en reiskosten.

Jouw receptie uitbesteden

Ervaren receptionistes verhogen de veiligheid van je pand en leveren kosten besparing op. Doordat wij altijd letten op wie het pand betreedt, zorgen wij ervoor dat iedereen het pand zowel veilig kan betreden als verlaten. 

Het is belangrijk dat zowel bezoekers als medewerkers zich prettig en fijn voelen. Ten eerste verbetert dit de productiviteit en bovendien verlaagt dit het ziekteverzuim en tot slot zijn medewerkers gelukkiger en ook loyaler. Maar er is nog een reden waarom veiligheid belangrijk is. Een veilige omgeving zorgt er namelijk voor dat iedereen zichzelf kan zijn.

Wat doen wij?

Wij zijn een ervaren uitbestedingspartner. Onze receptiemedewerkers maken mensen blij, verhogen de productiviteit en dragen bij aan een veilige werkomgeving.

De receptionistes beheren de receptie en handhaven de orde. Daarnaast worden gasten op de juiste manier ontvangen en ondersteunen wij bij zowel administratieve taken als uitvoerende taken. Denk bijvoorbeeld aan: het plannen van vergaderzalen of het verwerken van post.

 

Voordelen uitbesteden

Voordelen Receptie uitbesteden: 

Z

Altijd ervaren personeel aanwezig

Je hoeft je niet meer druk te maken om de bezetting van de receptie. Ook niet bij ziekte en onverwachte afwezigheid.

Geen onverwachte kosten

Bijvoorbeeld door ziekte of verlof. 

Kosten besparen

Meer dan 12 jaar ervaring

Volledige ondersteuning

Veiligheid

Receptionistes met ervaring

Tijdens het gehele verblijf in uw kantoor hebben mensen het gevoel dat ze beschikken over een persoonlijke assistent. Een verse cappuccino, het aansluiten van de beamer, het regelen van catering of het bestellen van taxi’s; aan alles wordt gedacht. Na een hartelijk afscheid lopen mensen met een glimlach naar buiten.

facility management

Receptie uitbesteden voordelen

Wat zijn de voordelen van je receptie uitbesteden? Je receptie uitbesteden lijkt misschien een grote stap, maar is het echter niet. Bij uitbesteding haal je de ervaring van de dienstverlener in huis. Ten eerste ben je verzekerd van een professioneel en gastvrij ontvangst. Daarnaast verbeter je zowel de klanttevredenheid als de medewerkerstevredenheid en tot slot bespaar je ook kosten. 

  • Altijd ervaren personeel aanwezig 
  • Geen onverwachte kosten
  • Kosten besparen 
  • Meer gevoel van veiligheid 
  • 12 jaar ervaring 
  • Gegarandeerde bezetting

Het is belangrijk dat zowel bezoekers als medewerkers zich veilig voelen. Ten eerste verbetert dit de winstgevendheid en daarnaast verlaagt dit ook het ziekteverzuim. Tot slot is gebleken dat medewerkers ook gelukkiger en loyaler, naarmate de veiligheid toeneemt. Maar er is nog een reden waarom veiligheid belangrijk is; een veilige omgeving zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan zijn.

Kortom: Door uitbesteding van de receptie krijgt de facility manager een andere rol. De facilitair manager geeft opdracht tot uitvoering van facilitaire taken. Doordat een deel van de taken overgedragen wordt aan een externe partij, bespaar je zowel tijd als geld. Bovendien heeft de facilitair manager nu meer tijd voor zijn intrinsieke taken.

 

Een persoonlijk advies van één van onze experts?


036-303-7005  

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Receptie uitbesteden meer info

We komen vaak bij opdrachtgevers die hun receptie willen uitbesteden. Naast de kostenbesparing lijkt het ze heerlijk om de planning en aansturing over te dragen aan één partij. Ze willen er wel zeker van zijn dat hun gasten en personeel de aandacht krijgen die ze verdienen. Naast onze receptieservice full, hebben we ook de receptieservice basic ontwikkeld. Omdat ieder bedrijf anders is, komen we graag eerst bij u lang, om vervolgens te bepalen welke dient goed bij uw organisatie past.  

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptieservice basic meer wilt weten over de receptieservices full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl

DutchEnglish