Nieuwspagina

Nieuwspagina

Op de nieuwspagina delen wij wekelijks de laatste trends en ontwikkelingen binnen het facilitaire werkveld. Daarnaast delen wij regelmatig onze deskundigheid door middel van handige tips.

 

 

 

 

Welke facilitaire diensten passen bij uw organisatie?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij alleen maatwerk receptiediensten. Samen met u nemen wij uw huidige contracten onder de loep en zullen aan de hand van deze grondige analyse voordragen welke facilitaire diensten bij uw organisatie passen.

Tahitha Thijn, Guest-manager

Guest-Manager, Real Estate Facility

Nieuwspagina Personeel aan het woord

Ik werk als receptioniste, in een mooi bedrijfsverzamelgebouw. In dit gebouw zitten verschillende bedrijven. Mijn taken bestaan onder andere uit het aannemen van pakketten, bezoekers welkom heten en verwijzen naar de juiste verdieping, de post verzorgen en storingen doorgeven aan de beheerder. En zo nu en dan een praatje maken met de huurders, dat hoort er natuurlijk ook bij

Waarom kiest u voor ons? 

Ten eerste is ons team inzetbaar ter vervanging of ondersteuning van jouw organisatie. Tevens is het team hoog opgeleid en daarnaast weten onze medewerkers van aanpakken. Op het moment dat er problemen gesignaleerd zijn, maken onze receptionistes hier direct werk van en zullen dit haar fijn rapporteren aan de vastgoedmanager.

In ons dagelijks werk zien we de meest uiteenlopende eisen en wensen voorbij komen. Zo weten wij dat bepaalde organisaties bijvoorbeeld behoefte hebben aan een intensief bemande receptie en andere organisatie, hebben daarentegen belang bij een minder intensieve receptie.

Aangezien geen enkel bedrijf hetzelfde is, leveren wij uitsluitend maatwerk en daarom zijn de receptionistes zowel fulltime als parttime beschikbaar.

Onze beloftes:

  • Heldere afspraken en een duidelijke benadering.
  • We houden met elke kandidaat een uitgebreide intake.
  • Voor we iemand voordragen, controleren we de vermelde opleidingen aan de hand van diploma’s en certificaten. Ook winnen we minstens één referentie in.
  • We brengen je uitsluitend in contact met professionals die qua kennis, ervaring en persoonlijkheid in de organisatie passen. Daarnaast rekenen wij een vast bedrag per opdracht

Receptiediensten

Receptie uitbesteden

Voordelen uitbesteden

Naast deze nieuwspagina opzoek naar meer informatie?

Daar waar mogelijk keren personeel en gasten weer veilig terug naar kantoor. Het wordt langzaam weer drukker op onze locaties. In deze hectische periode hebben we organisaties kunnen helpen, om ondanks de anderhalve-meter-samenleving, hun receptie weer klaar te maken.

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Wanneer u meer informatie wilt over het uitbesteden van receptiediensten neem dan contact met ons op en indien u behalve over de receptieservice basic meer wilt weten over de receptieservices full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl, maar als u liever persoonlijk contact heeft, kunt u daarentegen ook bellen 036-3037005. Concluderend kunnen wij met trots zeggen dat wij een uitstekende uitbestedingspartner zijn.

DutchEnglish