Multi service uitbesteding

Multi service uitbesteding betekent meerdere facilitaire diensten bundelen en onderbrengen bij één facilitaire leverancier.  Dit is interessant wanneer je meerdere diensten wil uitbesteden om de aansturing efficiënter in te richten. REAL ESTATE FACILITY is de specialist in facilitaire dienstverlening.

Contact

Call: (036) 3037005
Email: Info@Realestatefacility.nl
Visit: 1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Facilitaire diensten uitbesteden

Receptie uitbesteden

Het uitbesteden van facilitaire diensten betekent het overdragen van een bepaalde bedrijfsactiviteit aan een dienstverlenende onderneming of toeleverancier. Dit lijkt misschien een grote stap, maar is het daarentegen niet. Bij uitbesteding haal je de ervaring van de facilitaire dienstverlener in huis. Hierdoor bent u altijd voorzien van ervaren medewerkers. Bovendien bespaart u ook tijd en geld. 

Met multi-services outsourcing maak je één leverancier verantwoordelijk voor meerdere facilitaire diensten. Je krijgt zo een goed functionerend team, dat tegen zo min mogelijk kosten, maximale kwaliteit levert. Uitvoerende zorgen heeft u niet meer, maar je behoudt wel de strategische controle.

Facilitaire dienstverlening is het zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren van diensten die helpen bij de kerntaken van een organisatie. 

Wat is multi service uitbesteding?

De insteek van multiservices uitbesteding is hetzelfde als single-service uitbesteding: je profiteert ook van de expertise van een externe specialist. In een multiservices situatie kies je er echter voor om een aantal of zelfs alle facilitaire diensten te bundelen in één contract met één facilitair partner.

Wat veel bedrijven niet weten is dat bijvoorbeeld het opvangen van receptietaken, technische klussen of beveiliging, ook op een makkelijke manier kunnen worden uitbesteed. 

Servicedesk medewerker

De voordelen van multi service uitbesteding

 

Ten eerste bepaal je zelf welke services je bij één dienstverlener onder wilt brengen. Ten tweede ervaar je per direct minder druk en meer efficiëntie. Er zijn bijvoorbeeld minder leveranciers die je moet aansturen en beheren. Je hebt slechts een paar aanspreekpunten, bent zelf in controle en blijft toch dicht op de dienstverlening. Tot slot profiteer je van specialistische kennis van facilitair specialisten.

 

 

 

 

De hoogste kwaliteit, minimale kosten, maximaal rendement en top service met uitbesteden van facilitaire dienstverlening.

 

Voordelen uitbesteding

 

Ten eerste, Investeringen kunnen op basisactiviteiten worden gericht. Ten tweede maak je optimaal gebruik van kennis, uitrusting en ervaring van derden en ten derde leidt uitbesteding tot verbetering van de flexibiliteit. Ook zijn de kosten inzichtelijk, omdat er slechts maandelijks gefactureerd wordt en daarnaast maak je gebruik van onze schaalvoordelen en tot slot heeft u meer tijd voor strategische vraagstukken. De uitvoering is immers uitbesteed.

Op basis van jouw specifieke vraag zoeken wij de beste leveranciers die de facilitaire diensten voor hun rekening nemen. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en de aansturing. 

 Wij kunnen advies geven over:

Ten eerste kunnen wij alle verbetermogelijkheden met u bespreken. Daarnaast zullen wij een overzicht van de mogelijke kosten- en tijdsbesparingen bespreken. Ook kunnen wij uw huidige contracten bestuderen en tot slot leggen wij uit hoe onze facilitaire dienstverlening de productiviteit en de synergie binnen het gebouw kan verbeteren.  

Een persoonlijk advies van één van onze experts?


036-303-7005  

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie over de multi service uitbesteding?

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl

DutchEnglish