Integrale facilitaire dienstverlening

Binnen het uitbestedingsmodel van integrale facilitaire dienstverlening worden al uw facilitaire taken verzorgd door REAL ESTATE FACILITY. Binnen de met u afgesproken contracten, voeren wij zelfstandig de facilitaire dienstverlening uit. Ook hier draait alles om het helpen en ondersteunen van de organisatie.

Met  integrale facilitaire dienstverlening behaal je maximale kostenbeheersing. In de facilitaire bedrijfsvoering bieden wij duidelijke communicatie, onze contracten zijn bijvoorbeeld altijd maatwerk en transparant. REAL ESTATE FACILITY is de specialist in facilitaire dienstverlening.

Contact

Call: (036) 3037005
Email: Info@Realestatefacility.nl
Visit: 1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Facilitaire diensten uitbesteden

integrated facility management

Het uitbesteden van facilitaire diensten betekent het overdragen van een bepaalde facilitaire bedrijfsactiviteiten aan een facilitaire dienstverlener. Dit lijkt misschien een grote stap, maar is het echter niet. Bij uitbesteding haal je de ervaring van de facilitaire dienstverlener in huis. Daardoor bent u altijd voorzien van ervaren medewerkers en bovendien bespaart u op kosten en tijd. 

Het integraal uitbesteden van facilitaire dienstverlening leidt tot meer efficiëntie, kostenbesparing en ook een hogere klanttevredenheid.

Facilitaire dienstverlening is het zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren van diensten die ondersteunend zijn aan de basis behoefte van een organisatie. 

Wat is integrale facilitaire dienstverlening?

 

integrated facility management is het volledig uitbesteden van de gehele facilitaire dienstverlening, inclusief het management, aan één opdrachtgever. Je selecteert één dienstverlener die verantwoordelijk is voor het management, de coördinatie en het uitvoeren van de facilitaire diensten. Ook ondersteunen wij bij alle operationele taken. Van bijvoorbeeld contract beheer tot het coördineren van diverse operationele administratieve zaken.

Benieuwd welke diensten allemaal gebundeld kunnen worden? Lees dan meer over onze single-service diensten >

 

Servicedesk medewerker

Wanneer facilitaire diensten integraal uitbesteden?

 

integraal facilitaire dienstverlening uitbesteden

Integrale facilitaire dienstverlening is passend wanneer je duidelijke doelstellingen hebt en weet wat je wilt bereiken. Bovendien ben je continu op zoek naar manieren om op de facilitaire kosten te besparen, de kwaliteit te verhogen en de klanten en medewerkers tevreden te houden.

Het integraal uitbesteden van facilitaire dienstverlening helpt je om doelstellingen van de organisatie te realiseren. Daarnaast brengt integraal uitbesteden ook specialisten en leveranciers bij elkaar en laat deze optimaal samenwerken. De organisatie wordt op facilitair gebied geheel ontzien, hierdoor kan u en uw personeel zich weer richten op de taken die echt belangrijk zijn.

 

 Wij kunnen advies geven over:

Ten eerste kunnen wij alle verbetermogelijkheden met u bespreken. Daarnaast zullen wij een overzicht van de mogelijke kosten- en tijdsbesparingen bespreken. Ook kunnen wij uw huidige contracten bestuderen en tot slot leggen wij uit hoe onze facilitaire dienstverlening de productiviteit en de synergie binnen het gebouw kan verbeteren.  

Een persoonlijk advies van één van onze experts?


036-303-7005  

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Wat zijn de voordelen van integrale facilitaire dienstverlening?

 

Ten eerste heb je één aanspreekpunt voor al uw facilitaire diensten, ten tweede heeft u een goede ingang naar kennis en ons netwerk. Daarnaast is integrale facilitaire dienstverlening ook kostenbesparend en tot slot verhoog je de efficiëntie van de dienstverlening.

 

De hoogste kwaliteit, minimale kosten, maximaal rendement en top service met uitbesteden van facilitaire dienstverlening.

 

Voordelen uitbesteding

 

Ten eerste, Investeringen kunnen op basisactiviteiten worden gericht. Ten tweede maak je optimaal gebruik van kennis, uitrusting en ervaring van derden en ten derde leidt uitbesteding tot verbetering van de flexibiliteit. Ook zijn de kosten inzichtelijk, omdat er slechts maandelijks gefactureerd wordt en daarnaast maak je gebruik van onze schaalvoordelen en tot slot heeft u meer tijd voor strategische vraagstukken. De uitvoering is immers uitbesteed.

Op basis van jouw specifieke vraag zoeken wij de beste leveranciers die de facilitaire diensten voor hun rekening nemen. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en de aansturing. 

Meer informatie over de integrale facilitaire dienstverlening?

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  of alles over facilitaire dienstverlening. klik dan op de desbetreffende link.

DutchEnglish