FRANCHISENEMER

Priscilla Tossijn Resamemawi

Priscilla Tossijn - Resamenawi

Priscilla Tossijn Resamenawi

Franchisenemer Real Estate Facility. Outsourcing receptie, ondersteuning bij Ambulante Receptionistes.

Mijn naam is Priscilla Tossijn, franchisenemer bij Real Estate Facility B.V.  

Met mijn huidige bedrijf als VA-Player op het gebied van Business Support en recruitment heb ik veel hospitality ervaring opgedaan. Een van de reden voor uitbreiding met de Franchise van Real Estate Facility is dat ik beide  dienstverleningen goed kan combineren met de receptieservice en deze perfect aansluit op mijn business en passie.  Andere reden is dat Hospitality in mijn genen zit.

 

Gastvrijheid en het leveren van onze persoonlijke service zijn een aantal belangrijke kernwaardes waar ik voor sta. Real Estate Facility is voor mij een waardevolle aansluiting op mijn huidige bedrijf en kan ik zo perfect al mijn hospitality klanten bedienen. 

Ik lever receptieservice in de regio Midden Nederland. Met mijn team van team-members staan wij dagelijks voor u klaar om u receptie te bemannen. Zit u met een uitdaging? Dan ga ik deze graag met u aan.

Schroom niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Priscilla Tossijn

Regio eigenaar bij Real Esate Facility B.V

0615825063

Priscilla.tossijn@realestatefacility.nl

Priscilla Tossijn - Resamenawi

De kernwaarden van Priscilla Tossijn Resamenawi

Ik geloof dat oprechte aandacht het mooiste geschenk is wat je iemand kunt geven. 

Door (meer) aandacht te schenken aan de receptie en je gastvrijheid groeit jouw relatie met je bezoekers.

Even een praatje maken, oprechte interesse tonen, luisteren en nét even dat stapje extra geeft jouw receptie al een 9+ ervaring. Echt waar! Ik krijg hier vaak complimenten over. ☺️
Het is namelijk maar een kleine moeite die door de ander zeer wordt gewaardeerd. 💛

Service with a smile is een van de kernwaarde waar ik voor sta, en ik geloof er in dat alles waar je aandacht aan geeft ook daadwerkelijk groeit! helpen!

  Franchise receptie

  Wat is franchise? 

  Franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever). Dit levert zowel de franchisenemer als de franchisegever voordelen op.

  Voor een startend ondernemer is het bijvoorbeeld interessant om gebruik te maken van de bekendheid van het merk en de marketingactiviteiten van de franchisegever, je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en ontvangt steun en begeleiding vanuit de franchisegever.

   Wat zijn de voordelen van franchise? 

   Zowel de franchisenemer als franchisegever profiteren van voordelen. Vooraf worden de wederzijdse belangen opgenomen in een franchisecontract. Vervolgens kun jij jouw eigen onderneming laten groeien met de al bewezen receptie- en facilitaire diensten. Door de efficiënte taakverdeling kunnen beide partijen doen waar ze goed in zijn. Wij blijven het concept optimaliseren en ook strategisch aansturen en jij kan daarentegen uiteindelijk met onze receptiediensten dus lokaal het verschil maken.

    

   • Het opstarten van een bedrijf wordt vereenvoudigd, je stapt in een voorverwarmd bad.
   • Beproefde formule
   • Je kan meteen een compleet beproefd dienstenpakket aanbieden.
   • De franchisenemer behoudt zijn zelfstandigheid.
   facility management
   Franchise receptiediensten

   Maak gebruik van onze naamsbekendheid

   Ben jij een zelfstandig ondernemer die graag wilt groeien of werk je als zelfstandig receptionist of facilitair manager en heb je de ambitie om een eigen onderneming te beginnen? Real Estate Facility versimpelt jouw droom. Het publiek is reeds vertrouwd met de formule en je maakt direct gebruik van onze naamsbekendheid. Daarnaast behoud je geheel je zelfstandigheid. Je bent en blijft je eigen baas. Tot slot heb je direct toegang tot ons bewezen dienstenpakket en kan deze dus ook vanaf de franchiseovereenkomst getekend is, direct aanbieden. 

   Meer informatie

   Heeft u interesse in onze franchise formule, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. 

   Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

   DutchEnglish