Franchise

Maak jij je ondernemersdroom waar met onze franchiseformule? Wij vereenvoudigen het opstarten van jouw bedrijf. Daarnaast mag je direct gebruik maken van onze naamsbekendheid en meteen onze beproefde dienstenpakket aanbieden met de franchise van Real Estate Facility.

Wij onderscheiden ons met unieke receptiediensten. Tijdens de Coronapandemie hebben wij dus ook bewezen sterk te staan in tijden van crisis. Daarom zien wij nu ook kansen voor groei!

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

franchise

Franchise van Real Estate Facility. Wij onderscheiden ons met unieke receptiediensten. Tijdens de Coronapandemie hebben wij dus ook bewezen sterk te staan in tijden van crisis. Daarom zien wij nu ook kansen voor groei!

  Contact

  (036) 3037005
  Info@Realestatefacility.nl
  1322 CJ Almere Transistorstraat 7

  De voordelen van franchise

  Wat is franchise?

  Overzicht van onze franchisenemers

  Wij zoeken gedreven ondernemers 

  Waar wij ooit groot zijn geworden met zeer gerichte persoonlijke aandacht, merken wij dat als je groter groeit het lastig wordt om de kwaliteit te blijven bewaken. Om de persoonlijke aandacht en kwaliteit te blijven garanderen, willen wij een deel van de bedrijfsvoering franchisen aan zelfstandig ondernemers die directer in contact staan met onze klanten en bezoekers. Daarom zijn wij dus opzoek naar gedreven personen met affiniteit voor facilitaire dienstverlening en hospitality.

  Franchise
  Franchise receptie

  Wat is franchise? 

  Franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever). Dit levert zowel de franchisenemer als de franchisegever voordelen op.

  Voor een startend ondernemer is het bijvoorbeeld interessant om gebruik te maken van de bekendheid van het merk en de marketingactiviteiten van de franchisegever, je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en ontvangt steun en begeleiding vanuit de franchisegever.

   Maak kennis met onze franchisenemers

   Priscilla Tossijn - Resamenawi

   Priscilla Tossijn - Resamenawi

   Outsourcing receptie, ondersteuning bij Ambulante Receptionistes

   Overige franchisenemer

   Overige franchisenemer

   Franchisenemer Real Estate Facility

   Wat zijn de voordelen van franchise? 

   Zowel de franchisenemer als franchisegever profiteren van voordelen. Vooraf worden de wederzijdse belangen opgenomen in een franchisecontract. Vervolgens kun jij jouw eigen onderneming laten groeien met de al bewezen receptie- en facilitaire diensten. Door de efficiënte taakverdeling kunnen beide partijen doen waar ze goed in zijn. Wij blijven het concept optimaliseren en ook strategisch aansturen en jij kan daarentegen uiteindelijk met onze receptiediensten dus lokaal het verschil maken.

    

   • Het opstarten van een bedrijf wordt vereenvoudigd, je stapt in een voorverwarmd bad.
   • Beproefde formule
   • Je kan meteen een compleet beproefd dienstenpakket aanbieden.
   • De franchisenemer behoudt zijn zelfstandigheid.
   facility management
   Franchise receptiediensten

   Maak gebruik van onze naamsbekendheid

   Ben jij een zelfstandig ondernemer die graag wilt groeien of werk je als zelfstandig receptionist of facilitair manager en heb je de ambitie om een eigen onderneming te beginnen? Real Estate Facility versimpelt jouw droom. Het publiek is reeds vertrouwd met de formule en je maakt direct gebruik van onze naamsbekendheid. Daarnaast behoud je geheel je zelfstandigheid. Je bent en blijft je eigen baas. Tot slot heb je direct toegang tot ons bewezen dienstenpakket en kan deze dus ook vanaf de franchiseovereenkomst getekend is, direct aanbieden. 

   Meer informatie

   Heeft u interesse in onze franchise formule, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. 

   Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

   DutchEnglish