Facility Management

 

ReceptiedienstenContact

Facility management 

Bent u opzoek naar één aanspreekpunt voor al uw facilitaire vraagstukken?

Naast onze receptieservice basic en receptieservices full bieden wij een breed scala aan facilitaire diensten aan. Hierdoor heeft u altijd één contactpersoon voor al uw facilitaire werkzaamheden. Met Facility management van Real Estate Facility is de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd. 

Omdat we dagelijks bij onze opdrachtgevers over de vloer komen, weten we precies wat er op de locatie speelt. Natuurlijk denken we graag mee met de klant om de dienstverlening te verfijnen en als we ergens mee kunnen helpen, dan doen we dat ook

Facility management binnen uw organisatie

Real Estate Facility biedt u graag maatwerk aan. Het ene pand wordt nu eenmaal intensiever gebruikt dat het andere. Wij gaan graag met u om tafel om de behoefte van uw bedrijf of pand te bekijken. Bel of mail ons: we komen graag naar u toe!

Facility management

Coördinatie operationele zaken

Vanuit Real Estate Facility ondersteunen wij graag bij alle denkbare operationele taken. Van contract beheer, operationele administratieve zaken tot het coördineren van diverse dagelijkse werkzaamheden van een conciërge.

Klussen in een kantoor aansturen, een gesprek met een leverancier afhandelen en daarna de administratie bijwerken. Bij operationele zaken is er altijd wat te doen en is geen dag voorspelbaar.

REF Schoonmaakservices

‘Schoonmaken’ door Real Estate Facility moet u ruim zien. Wij staan voor dat dagelijkse doekje over de bureaus, het reinigen van de toiletgroepen en het stofzuigen in de kantoren. Maar ook voor het regelmatig lappen van de ramen en de jaarlijkse poetsbeurt voor marmeren vloeren: u kunt het aan ons overlaten.

REF eventmanagement 

Wil jij met jouw Business Event, zoals een bedrijfsfeest of relatiedag, een onvergetelijke indruk maken?  REF Event Planner verzorgd jouw business event van A tot Z. Ook bij een evenement krijg je maar 1 kans voor een eerste indruk. Het moet meteen een schot in de roos zijn!

event management

Wij kunnen advies geven over:

  • Verbetermogelijkheden
  • kosten- en tijdsbesparingen
  • Uitbestedingsvoordelen

Een persoonlijk advies van één van onze experts?


036-303-7005  

Of vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie over de receptiediensten van Real Estate Facility:

Daar waar mogelijk keren personeel en gasten weer veilig terug naar kantoor. Het wordt langzaam weer drukker op onze locaties. In deze hectische periode hebben we organisaties kunnen helpen, om ondanks de anderhalve-meter-samenleving, hun receptie weer klaar te maken.

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptieservice basic meer wilt weten over de receptieservices full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl

DutchEnglish