FACILITAIRE DIENSTVERLENING

REAL ESTATE FACILITY is de specialist in facilitaire dienstverlening. Wij zorgen voor een veilige, gezonde en productieve werkomgeving. Binnen de met u afgesproken grenzen, voeren wij volledig zelfstandig de facilitaire dienstverlening uit. Hierbij draait alles om het ontzorgen van uw organisatie.

Contact

 (036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Facility management 

Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij kiezen uit verschillende leveranciers. Wil je bijvoorbeeld een regionale, een specialistische of een luxe partij? Alles is mogelijk, zo maken wij altijd de beste match. Wie deze klant ook is, onze contracten zijn altijd maatwerk en transparant. Onze onafhankelijkheid maakt ons flexibel, zo kunnen wij samen aansturen op:

Kostenbesparingen, verduurzaming en tevreden medewerkers en gasten 

Met facility management richt je de facilitaire dienstverlening zo in dat je een werkomgeving creëert die naadloos aansluit bij de organisatie.

facilitaire dienstverlening
integraal facilitaire dienstverlening uitbesteden

Wat is facilitaire dienstverlening?                     

De basisgedachte achter facility management is dat er in een organisatie altijd mensen nodig zijn die zich dienstbaar opstellen ten opzichte van andere functionarissen. Facility management, ook wel facilitaire dienstverlening genoemd, betekent: ‘het uitvoeren en organiseren van logistieke en huishoudelijke taken als opslag en distributie van goederen, bevoorrading, schoonmaken en onderhoud.

Facilitair management richt zich op de manier waarop deze faciliteiten worden beheerd. Daarnaast richt het ook op verbeteren van de productiviteit van de organisatie en de kwaliteit van leven van mensen.

Dienstverlenende facilitair managers zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van de middelen en systemen van een organisatie. Ook zorgen zij ervoor dat alles op harmonieuze wijze functioneert.

Waarom facilitaire dienstverlening?

Door te kiezen voor facility management die precies aansluit bij jouw organisatie, het proces en de doelstellingen, realiseer je kostenbesparingen en ben je in staat om te focussen op en te excelleren in de kernprocessen. Bovendien maak je medewerkers en klanten blij. Daarnaast leidt facilitaire dienstverlening tot: hogere productiviteit, minder verzuim en een hogere medewerkers- en klanttevredenheid. 

Taken en werkzaamheden medewerker facilitaire dienstverlening:

Een medewerker facilitaire dienstverlening is breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van de post, controleren van binnengekomen goederen, verzorgen van maaltijden, schoonmaakwerkzaamheden en het aannemen van de telefoon. Naast de basistaken verzorgen wij ook facilitaire dienstverlening gericht op:

  • Het beheer van gebouwen
  • Operationeel management

Lees meer over de taken en werkzaamheden van een medewerker facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening uitbesteden

Het uitbesteden van facilitaire diensten betekent het overdragen van een bepaalde bedrijfsactiviteit aan een dienstverlenende onderneming of toeleverancier. Dit lijkt misschien een grote stap, maar is het echter niet. Bij uitbesteding haal je de ervaring van de facilitaire dienstverlener in huis. Daardoor bent u altijd voorzien van ervaren medewerkers en bovendien bespaart u op kosten en tijd. 

Er bestaan verschillende modellen voor het uitbesteden van facilitaire dienstverlening:

Single-service uitbesteding

Met een single-service model besteed je elke facilitaire dienst afzonderlijk uit aan de beste leverancier voor de specifieke facilitaire dienst. Hierbij werk je dus met losse experts voor de uitvoering van elke facilitaire dienst. Lees op deze pagina:

De voordelen van single-service uitbesteding en wanneer single service uitbesteding een geschikte oplossing is.

Multi-services uitbesteding

Multi-services uitbesteding betekent meerdere facilitaire diensten bundelen en onderbrengen bij één facilitaire leverancier. Dit is interessant wanneer je meerdere diensten wil uitbesteden om de aansturing efficiënter in te richten. Lees op deze pagina:

Voordelen van multi-service uitbesteding en wanneer deze vorm van uitbesteden een geschikte oplossing is.

Integrale facilitaire dienstverlening

Bij Integrated Facility Management kies je één leverancier die verantwoordelijk is voor het management en het uitvoeren van de facilitaire diensten. Door facilitaire dienstverlening integraal uit te besteden zorg je voor kostenbesparingen. 

De voordelen van integrale facilitaire dienstverlening en wanneer deze uitbestedingsvorm een geschikte oplossing is.

Onze facilitaire diensten:

Receptiediensten

Receptiediensten:

Wij maken mensen blij en gebouwen rendabel. De receptionist is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en dus onmisbaar. Lees op deze pagina alle voordelen van onze receptiediensten. Een receptionist is zowel fysiek als telefonisch het eerste aanspreekpunt. Communicatief sterke receptionistes zijn dan ook onmisbaar.

LEES MEER OVER RECEPTIEDIENSTEN >

Facility management:

Wij bieden een breed scala aan facilitaire diensten aan. Hierdoor heeft u altijd één contactpersoon voor al uw facilitaire werkzaamheden. Lees op deze pagina over de voordelen van facility management. Met Facility management van Real Estate Facility is de kwaliteit en continuïteit van uw organisatie gewaarborgd. 

LEES MEER OVER FACILITY MANAGEMENT >

facilitaire dienstverlening
Servicedesk medewerker

Servicedesk:

Een servicedesk medewerker is het eerste aanspreek punt, hij of zij administreert en registreert incidenten en verbeterpunten en draagt deze tevens voor aan de manager. Daarnaast is een servicedesk medewerker het eerste aanspreekpunt voor de klant. Lees op deze pagina hoe servicedesk medewerkers de kwaliteit van uw organisatie kunnen verbeteren. 

LEES MEER OVER SERVICEDESK  >

Coördinatie operationele zaken:

Wij ondersteunen bij alle denkbare operationele taken. Van contract beheer tot het coördineren van diverse operationele administratieve zaken. Lees op deze pagina, op welke manier wij u kunnen ondersteunen. Daarnaast leest u alles over onze beloftes en voordelen.

LEES MEER OVER COORDINATIE OPERATIONELE ZAKEN >

 

facility management facilitaire dienstverlening

Facilitaire diensten:

schoonmaken

Schoonmaakdiensten:

Schoonmaken door Real Estate Facility moet u ruim zien. Wij staan voor dat dagelijkse doekje over de bureaus, het reinigen van de toiletgroepen en het stofzuigen in de kantoren. Maar ook voor het regelmatig lappen van de ramen en de jaarlijkse poetsbeurt voor marmeren vloeren kunt u aan ons overlaten.

LEES MEER OVER ONZE SCHOONMAAKDIENSTEN >

Eventmanagement

Wil jij met jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke indruk maken? Wij verzorgen jouw business event van A tot Z. Lees op deze pagina hoe wij uw event tot een succes kunnen maken. 

LEES MEER OVER EVENTMANAGEMENT >

 

event management
bedrijfscatering facilitaire dienstverlening

Bedrijfscatering:

Het bedrijfsrestaurant is de plek waar collega’s elkaar ontmoeten, nieuwe energie krijgen en inspiratie op doen. Een plek waar werknemers graag komen. Niet alleen voor de bedrijfslunch, maar ook voor een overleg of een spontane kop koffie met een collega. Lees op deze pagina hoe wij de perfecte bedrijfscatering kunnen verzorgen.

LEES MEER OVER BEDRIJFSCATERING >

Een veilige en productieve werkomgeving

Welke facilitaire dienstverlening past bij uw organisatie?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij facilitaire diensten alleen op maat. Samen met u nemen wij uw huidige contracten onder de loep en zullen aan de hand van deze grondige analyse voordragen welke receptiedienst bij uw organisatie past. Daarnaast zullen wij ook de kostenbesparingen voor u berekenen.

Receptiedienst

Meer informatie over de facilitaire dienstverlening?

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

DutchEnglish