Facilitaire dienstverlening uitbesteden

Waarborg kwaliteit en bespaar kosten met het uitbesteden van facility management. Op deze pagina lees je wat facilitaire dienstverlening uitbesteden inhoudt, wat de voordelen zijn en wanneer facility management uitbesteden een geschikte oplossing is. 

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Wat is facilitaire dienstverlening uitbesteden?

Receptie uitbesteden

Het uitbesteden van facilitaire dienstverlening is het overdragen van een bepaalde bedrijfsactiviteit aan een dienstverlenende onderneming of toeleverancier. Dit lijkt misschien een grote stap, maar is het echter niet. Bij uitbesteding haal je de ervaring van de facilitaire dienstverlener in huis. Daardoor bent u altijd voorzien van ervaren medewerkers en bovendien bespaart u kosten en tijd. 

Facilitaire dienstverlening is het zo goed mogelijk organiseren en uitvoeren van diensten die ondersteunend zijn aan de kerntaken van een organisatie. Oftewel: het managen van alle diensten die ervoor zorgen dat het primaire proces van een organisatie zo goed mogelijk verloopt.

 

 

Verschillende facilitaire uitbestedingsmodellen

  • Multi-service uitbesteding: Multi-services uitbesteding betekent meerdere facilitaire diensten bundelen en onderbrengen bij één facilitaire leverancier. Dit is interessant wanneer je meerdere diensten wil uitbesteden om de organisatie efficiënter in te richten. Hierdoor heb je bijvoorbeeld niet meer tien leveranciers voor tien diensten, maar vier leveranciers voor tien diensten. Het voordeel ten opzichte van single-service outsourcing is dat er minder druk is en meer efficiëntie, omdat er minder leveranciers zijn die je moet aansturen en controleren.. Lees Meer over multi-service uitbesteding

voordelen receptie uitbesteden

Een veilige en productieve werkomgeving

Welke facilitaire dienstverlening past bij uw organisatie?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij facilitaire diensten alleen op maat. Samen met u nemen wij uw huidige contracten onder de loep en zullen aan de hand van deze grondige analyse voordragen welke receptiedienst bij uw organisatie past. Daarnaast zullen wij ook het mogelijk te behalen besparingen voor u berekenen.

Receptiedienst
facilitaire dienstverlening uitbesteden

Wanneer is het uitbesteden van uw facilitaire dienstverlening een goede keuze?

Over het algemeen is uitbesteding een passende oplossing wanneer je kosten wilt besparen, altijd de continuïteit wilt waarborgen, de kwaliteit en professionaliteit wilt verhogen. Tevens helpt facilitaire dienstverlening uitbesteden om nieuwe kennis in huis te halen.

Bij bedrijven zonder facilitaire afdeling komen facilitaire taken bij werknemers met een andere functie. Met outsourcing kunnen medewerkers zich weer volledig concentreren op hun primaire werkzaamheden. Hierdoor zullen deze weer efficiënter werken. Ook voor kleinere organisaties levert facilitaire dienstverlening uitbesteden kostenbesparing op.

Voordelen facilitaire dienstverlening uitbesteden

Waarom facilitaire diensten uitbesteden?

Ten eerste kunnen investeringen op data worden gericht. Ten tweede maak je optimaal gebruik van kennis, uitrusting en ervaring van derden en ten derde leidt uitbesteding tot verbetering van de flexibiliteit. Omdat er maandelijks gefactureerd wordt zijn ook de kosten inzichtelijk en makkelijk te administreren. Doordat de uitvoering en aansturing van uw facilitaire diensten geheel, door ons verzorgd worden, houdt u meer tijd over voor uw corebusiness. Daarnaast maak je gebruik van onze schaalvoordelen en tot slot, heeft u slechts één contactpersoon voor al uw facilitaire diensten.

Wat zijn de voordelen van facilitaire diensten uitbesteden?

  • continuïteit van de facilitaire dienstverlening wordt gewaarborgd
  • 100% volledige bezetting 
  • leidt tot kostenbesparing
  • Doordat een gespecialiseerde partij de facilitaire dienst uitvoert, wordt er een hoge kwaliteit gegarandeerd. 
  • Een aanspreekpunt voor al uw facilitaire diensten
  • Maandelijkse evaluatie op basis van geanalyseerde data

Meer informatie over de facilitaire dienstverlening uitbesteden?

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  of alles over facilitaire dienstverlening. klik dan op de desbetreffende link of mail ons info@realestatefacility.nl

DutchEnglish