Bedrijfsschoonmaak

REAL ESTATE FACILITY de specialist in het bemiddelen van facilitair medewerkers. Een schoon bedrijf is onmisbaar. Bij het schoonmaken van bedrijven zorgen wij dus voor de beste bedrijfsschoonmaak en een perfecte hygiëne. Maar we koppelen het schoonmaken van kantoren ook aan de beleving. 

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Een veilige en schone werkomgeving met de bedrijfsschoonmaak van Real Estate Facility

Real Estate Facility is een deskundig facilitair dienstverlener. Wij zijn een betrokken uitbestedingspartner en geloven in wat we doen. Gedrag, houding en uitstraling zijn van invloed op de beleving van de medewerkers en gasten. Daarom maken wij waar wat we beloven. Daarnaast bepaalt onze aandacht voor details, de kwaliteit van onze dienstverlening. Kortom: Onze bedrijfsschoonmaak maakt gebouwen rendabel en mensen blij.

Wij bieden bedrijfsschoonmaak op reguliere basis aan, bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks. Maar ook incidentele bedrijfsschoonmaak kunt u aan ons overlaten. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens of na een verbouwing bedrijfsschoonmaak inschakelen, of wanneer uw eigen schoonmakers ziek of met vakantie zijn.

 

Het soort bedrijf

Hoe er schoongemaakt moet worden hangt af van het soort bedrijf. Een bedrijfsschoonmaak, waar bijvoorbeeld met dieptereiniging ontvangsthallen worden schoongemaakt, is totaal anders dan het schoonmaken van kantoren. Ook het oppervlak dat schoongemaakt moet worden is belangrijk.

 

Op maat afgestemde bedrijfsschoonmaak

Allereerst voeren wij samen met u een kennismakingsgesprek. In dit gesprek nemen wij alle wensen door. Met een volledige aanpak gericht op uw organisatie, worden uw wensen vertaald naar een overzichtelijk werkprogramma. Wij administreren onze werkzaamheden en laten deze periodiek controleren. Wel zo transparant en overzichtelijk.

Naast onze bedrijfsschoonmaak, kunnen wij u ook helpen met het creëren van veilige ontvangstruimtes, door het inzetten van receptionistes. Ook voeren wij de gehele bedrijfsschoonmaak uit.

integraal facilitaire dienstverlening uitbesteden bedrijfsschoonmaak

Een schone, hygiënische en productieve werkomgeving

Hoe intensief dient uw bedrijfsschoonmaak te zijn?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom leveren wij alleen maatwerk bedrijfsschoonmaak. Samen met u nemen wij uw huidige contracten onder de loep en zullen aan de hand van deze grondige analyse voordragen welk werkprogramma bij uw organisatie past. Daarnaast zullen wij ook de kostenbesparing voor u berekenen.

Receptiedienst

Waarom is een schoon bedrijf belangrijk?

Schone ontvangst-, kantoor- of werkruimtes zijn belangrijk voor uw bedrijf. Naast het feit dat medewerkers een opgeruimde werkomgeving belangrijk vinden, verlaagt hierdoor ook het ziekteverzuim. Door het bedrijf hygiënisch en schoon te houden, kan het ziekteverzuim tot wel 10% afnemen. Tevens draagt bedrijfsschoonmaak ook bij aan het verhogen van de productiviteit van medewerkers. Daarnaast worden  klanten graag in een schoon kantoor ontvangen. Tevens  draagt een schoon kantoor ook bij aan een professionele uitstraling.

 

Wij verzorgen bedrijfsschoonmaak voor o.a.

Voor diverse bedrijven verzorgen wij de bedrijfsschoonmaak. Hierbij zorgen we altijd voor schoonmaakdiensten passend bij de wensen en werkschema’s. Real Estate Facility verzorgt onder andere de schoonmaak van:

 

  • Kleine en grote kantoorpanden
  • Bedrijfspanden
  • Bedrijfsverzamelgebouwen
  • Overige industriële panden
kantoorschoonmaak ramenlappen
bedrijfsschoonmaak

Gaat u voor bedrijfsschoonmaak van Real Estate Facility dan gaat u voor een schone productieve werkomgeving.

Wanneer u kiest voor bedrijfsschoonmaak van Real Estate Facility bent u verzekerd van een prettige veilige en productieve werkomgeving. Wij zijn dé specialist in het schoonmaken van kantoren. Een schoon kantoor werkt productiever. Daarnaast zorgt een goede hygiëne en een schoon kantoor, ook voor een verhoging in het werkplezier. Aan de andere kant, gaan uw gasten er simpelweg vanuit dat zij in een schoon kantoor ontvangen worden. Een schoon en fris kantoor zorgt voor een professionele uitstraling wanneer u bezoek krijgt van bijvoorbeeld klanten. Met onze dienstverlening bedrijfsschoonmaak bent u verzekerd van een hygiënische werkomgeving

Onze schoonmaakkrachten zorgen dagelijks voor het schoonmaken van kantoren. Dit kan zowel tijdens als na/voor kantooruren. Onze grondige en persoonlijke manier van bedrijfsschoonmaak is flexibel en slagvaardig. Hierdoor zijn wij perfect in staat om makkelijk om te gaan met persoonlijke wensen. Onze schoonmakers zijn stuk voor stuk zeer professioneel en ervaren en weten precies hoe ze vakwerk moeten leveren. Kwaliteit is hierbij gegarandeerd.

Eenvoudig aanvullende diensten afnemen?

Naast de bedrijfsschoonmaak leveren wij een totaal pakket aan facilitaire diensten. Om uw medewerkers en gasten optimaal te bedienen, bieden wij in combinatie met de bedrijfsschoonmaak, bijvoorbeeld ook receptiediensten en overige schoonmaakdiensten aan of dragen wij tevens ook zorg voor de catering. Onze facilitaire diensten kunnen – samen in overleg met u – geheel op uw vraag worden afgestemd. Zie al onze single-service diensten.

Facilitaire Diensten

Boek nu de beste bedrijfsschoonmaak

Heeft u interesse in onze bedrijfsschoonmaak, maar heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons ook bellen op 036-3037005 of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ons ook bereiken door het contactformulier op de contactpagina in te vullen.

Indien u meer wilt weten over de receptiediensten neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen u immers graag. Daarnaast delen wij ook wekelijks een blog. Hierin worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken. Indien u liever persoonlijk contact heeft, kunt u echter ook telefonisch contact opnemen. Wilt u meer informatie over het uitbesteden van receptiediensten neem dan hierboven contact met ons op. Indien u behalve over de receptiedienst basic ook meer wilt weten over de receptiedienst full  klik dan op de desbetreffende link of mail ons.

DutchEnglish