Ambulante receptieservice

REAL ESTATE FACILITY de specialist in het bemiddelen van receptionistes en gastvrouwen. Wij zijn een facilitair dienstverlener die zich met haar receptiediensten richt op kleine. (middel) grote, maar ook grote bedrijven in Nederland. Onze ambulante receptieservice zorgen voor een veilige, gezonde en ook een productieve werkomgeving.

RECEPTIEDIENSTEN UITBESTEDEN

MEER DAN 12 JAAR ERVARING IN HET BEMIDDELEN VAN RECEPTIONISTES

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

Ambulante receptieservice

Het is 06.00, de telefoon gaat en de receptioniste meldt zich ziek. Je stressniveau die stijgt want wie moet er nu achter de balie zitten en de gasten en klanten ontvangen.

De zoektocht naar een oproep receptiemedewerker is vaak op korte termijn niet mogelijk en dit kan een hoop zorgen met zich meebrengen. Die stress willen wij jou besparen.

Met onze ambulante receptie-abonnement zorgen wij dat jouw receptiebalie bemand blijft tijdens de onverwachte momenten, ziekte en verlof. Door gebruik te maken van onze ambulante service blijft jouw receptie gewoon draaien zonder dat je op zoek hoeft te gaan naar tijdelijke krachten. Dat kan al voor 1 dag, maar ook voor langere periodes is dat geen enkel probleem.  Onze ambulante receptieservice is zo in te delen gelang de behoefte.

Ambulante receptieservice abonnement 

De Ambulante receptieservice is een abonnementsvorm waar jij direct maandelijks gebruik van kan maken. Wij zorgen voor de gastvrijheid, de persoonlijke service, de planning en consignatiediensten zodat jij jouw receptiepanden open kan houden in tijden van personeel te korten.

Zo heb jij hebt geen hoofdpijn en zorgen meer om een vervanger!

Gerenommeerde receptiedienst

De Ambulante Receptieservice kan vergeleken worden met een van onze reguliere receptieservice met dezelfde professionaliteit en voordelen. Bij start plannen wij gezamenlijk een werkoverleg. In dit overleg bespreken wij HR gerelateerde zaken zoals ziekteverzuim, de vakantieplanning en wat voor soort recepties er bemand moeten worden. Hierdoor kunnen wij beter inspelen op de verwachtingen en eventuele ziekteverzuimen. De vakantierooster is dan ook een onderdeel die wij nodig hebben zodat wij onze planning daarop kunnen aanpassen. Bij een spoedmelding zorgen wij dat een van onze receptiemedewerkers uit de consignatiedienst de paraat staat.

Heb jij moeite met het vinden van een oproep receptioniste?  Wil je geen stress meer op het moment van een ziekmelding. Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze ambulante receptie service.

facilitaire dienstverlening

Contact

(036) 3037005
Info@Realestatefacility.nl
1322 CJ Almere Transistorstraat 7

DutchEnglish